Når dit kursusbehov, skal være tilpasset

”Det er rigtig fedt at det var en-til-en, i stedet for på et hold. Det gjorde det meget målrettet og jeg fik svar på mange konkrete spørgsmål. Jeg vil klart vælge et enekursus en anden gang, når jeg får behov for opfriskning igen!” – siger Randi, der har valgt et skræddersyet kursus”

Fordele ved skræddersyet kursus hos Jensens Kurser:

 • Indhold og varighed aftales

 • Ingen spildtid

 • Bedre implementering og forankring af viden

 • Større ROI

 • Alene eller sammen med kolleger

Passer vore holdkurser ikke til dine behov, eller er I flere fra samme virksomhed, som skal igennem det samme kursusforløb, har vi et gennemprøvet koncept for afvikling af skræddersyede kurser, hvor vi sammen aftaler varighed, indhold, mål for kurset, tidspunktet og antal deltagere. Dette sikrer at der undervises målrettet ud fra de emner og arbejdsopgaver, der er relevante for virksomheden, således at man kan undgå den spildtid, der kan være på andre typer kurser, hvor der er kursusdeltagere fra forskellige firmaer. Alle organisationer består af struktur, processer og kultur. Som strategisk samarbejdspartner for jer, tager vi udgangspunkt i virksomheden, medarbejderne og den måde I arbejder på. Derfor kan vi skabe resultater, der ses – også på bundlinjen.

Til et skræddersyet kursus kan du samle nogle af dine kolleger. På kurset får alle nye kompetencer, lærer nye arbejdsgange og får en fælles oplevelse, så I efter kurset  lettere kan lave erfaringsudveksling.

Vi har afholdt rigtig mange skræddersyede kurser. Nogle af disse kurser, har vi valgt at beskrive med indhold her på siden. De er tænkt som inspiration til dig, omkring hvad indholdet på et kursus kan være. Det kan også være at du tænker, den kursusbeskrivelse passer præcis på det jeg mangler, og så kan det ikke være bedre. De skræddersyede kurser, som vi har her på hjemmesiden, finder du link til herunder. De er inddelt i relevante kategorier. Husk det er inspiration, vi kan altid lave det kursus – du netop mangler!

Skræddersyet inspiration!

Grafisk: FarvestyringIdéudviklingMagasin designTypografi

Web: Google Analytics

Info-grafik: Info-grafik

Foto: Fotokursus

VideoVideoredigering med iMovie

Digital og 3D: iPad kursusOnshape og CAD –  3D print

Online: Marketing managerSEO

Kontor/Office: ExcelMS ProjectOutlookSkrivekursusPowerpointPreziWord

Præsentation: Præsentationsteknik

Kontakt Gitte på telefon 8731 4300 eller [email protected] og hør hvad vi kan gøre for dig. Husk vi altid har et stort udvalg i holdkurser, hvis dit behov ikke er et skræddersyet forløb

Sammensæt dit eget kursus

Ved et skræddersyet kursus vil du altid få en grundig dialog med underviseren omkring indhold og det faglige niveau, både før og under undervisningen. Dette sikrer, at der undervises målrettet ud fra de emner og arbejdsopgaver, der er relevant for dig, således at du undgår den spildtid, der kan være på andre typer kurser, hvor der er kursusdeltagere fra forskellige firmaer. Og måske endnu vigtigere – undervisningen tilrettelægges efter dit niveau, dvs. at du kommer ikke til at sidde sammen med andre på et andet niveau.

Vi oplever at undervisning, hvor vi inddrager dine egne opgaver fra jobbet i undervisningen, giver et større engagement og et større udbytte. På sådanne kurser undgås spildtid samtidig med, at vi kan optimere arbejdsprocesserne og give dine opgaver et mere professionelt grafisk design. Endvidere kan kurset med fordel gennemføres over kortere tid, så du ikke skal være væk fra dine arbejdsopgaver i længere tid end højst nødvendigt.

Klare fordele ved et skræddersyet kursus

 • Aftalt indhold af undervisningen
 • Kurset afholdes hos dig eller os
 • Du kan inddrage konkrete opgaver
 • Alene eller med kollegaer
 • Det er gratis at få et tilbud på skræddersyet kursus

Hvis du er nybegynder eller har lidt erfaring med de grafiske programmer sikrer vores fagligt uddannede og erfarne undervisere dig en grundig oplæring og skaber hermed den optimale platform for egenforståelse og videre indlæring. For en mere erfaren bruger er niveauet hævet og tilpasset dit højere niveau. Med dit eget kursus bestemmer du også selv, om undervisningen skal foregå i vores kursuslokaler eller i egen virksomhed.

Firmatilrettelagt med videndeling

Er I flere fra samme virksomhed eller organisation kan vi sammensætte et målrettet kursus til jer. Det kan f.eks. være et foredrag på 3 timer eller et kursus over flere dage. Vi kan tage udgangspunkt i et holdkursus eller at vi sammen tilrettelægger indholdet til et kursus. Det kan fx. være et Adobe Creative Cloud opdateringskursus, hvor vi præsenterer de vigtigste relevante nyheder eller det kan være en introduktion til Microsoft Office 365 evt. med de skabeloner, som I bruger i firmaet.

Et skræddersyet firmatilrettelagt kursus kan give alle den samme grundlæggende viden og  fælles oplevelse, så der  lettere kan laves erfaringsudveksling og videndeling om, hvad I har lært. Der kan også udarbejdes specielle undervisningsmaterialer, der tage udgangspunkt i de rigtige opgaver, og som kan indehold korte og præcise brugervejledninger.

Støtte fra kompetencefonde

Du kan som medarbejder muligvis søge om tilskud til vores kurser via forskellige kompetencefonde. Ordningen er indgået mellem arbejdsmarkedets parter i forbindelse med en kollektiv overenskomst. I de forskellige overenskomster afsættes årligt et beløb beregnet pr. fuldtidsansat medarbejder omfattet af overenskomsten.

Kompetence udviklingsfondene kan yde tilskud til kursusgebyr, kursusmaterialer, transportudgifter samt til hel- eller delvis dækning af dit løntab ved uddannelsen. Flere af vores kunder har fået tilskud til deres kurser hos Jensens Kurser. Kontakt os for at høre nærmere om at iværksætte en kvalificeret og relevant uddannelse, hvor virksomhedens og medarbejdernes ønsker og behov er det vigtigste.

Hvad får du ud af kurset?

images

  • Små intensive hold med plads til dig
  • Professionel og personlig vejledning i valg af kursus
  • Dig og de øvrige kursister i centrum

  • Super engagerede undervisere med erfaring fra erhvervslivet
  • Undervisningen veksler mellem teori og praksis – tag gerne egne cases med

  • Kurset kan også skræddersyes til dig/jer
  • Personlig mail-support i 6 mdr. efter kurset – sikrer forankringen
  • Maskiner og software gør vi klar til dig – vælg mellem PC og Mac
  • Gratis parkering ved vores kursuslokaler

  • Diverse slags kaffe, te og vand hele kursusdagen
  • Lækker frokost

VORES REFERENCER

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver