fbpx

Grafiske kurser siden 1989 – Danmarks ældste grafiske kursusvirksomhed

Kurser for dig, der arbejder med grafisk design digital kommunikation online markedsføring

Jensens Kurser er Danmarks ældste og mest erfarne grafiske kursusvirksomhed. Du og dine ønsker til nye kompetencer vil altid være i centrum, når vi underviser dig og branchens bedste folk, der arbejder med grafisk design, digital kommunikation og online markedsføring. 

Med mere end 30 års erfaring har vi opnået et solidt fodfæste i branchen – vi er kendt for at levere effektive kurser med højt fagligt indhold. 

Jensens Kurser er godkendt kursusleverandør til bl.a. Pressens Uddannelsesfond, Mediernes Efteruddannelse, Prosa og GRAKOM.

Skriv til os på

info@jensenskurser.dk

Dialog, faglighed og forankring er nøglen til succes

Vores udgangspunkt for en motiveret læring er dialog. Før valg af kursus er du velkommen til at ringe og få vejledning i dit valg. Gennem direkte dialog finder vi sammen de problemstillinger og emner, som du gerne vil lære eller have mere viden om. Vi tager et medansvar for læringen, så den fastholdes både før, under og efter forløbet.

Jensens Kurser har specielt stor succes med skræddersyede kurser. 

Når vi kender dine ønsker, finder vi en kvalificeret underviser, der har konkrete erfaringer med at løse lige netop de opgaver og produktioner, som du ønsker viden inden for. 

Kvalitet, høj faglighed og bedre forankring. Den viden og erfaringer vi har skabt siden virksomhedensstart i 1989 og gennem undervisning af flere tusinde glade kursister, hjælper os til at holde os up-to-date og øge kvaliteten af undervisningen og kurserne. Et af vores andre kendetegn er, at vi forventer aktiv deltagelse, engagement og ejerskab til kursusforløbet – i stedet for de traditionelle og mere passive undervisningsforløb. 

Hvem står bag Jensens Kurser A/S?

Jensens Kurser startede i 1989 under navnet Jensens DTP-Bureau. I 1998 blev der mere fokus på at levere grafiske kurser til reklamebranchen og andre virksomheder og navnet blev ændret til Jensens Kurser. Erfaring med undervisning siden 1989 giver os et sikkert og solidt kendskab til, hvad der kræves for at levere den bedste viden og læring.

Jensens Kurser ejes i dag af Softworld A/S, en af Skandinaviens største udbydere af kurser og uddannelsesforløb inden for grafisk software, digitale medier og Apple. Softworld er certificeret af Adobe og har lang erfaring i at formidle viden, der forankres som kompetencer hos den enkelte medarbejder og med den positive effekt, at virksomheden også forbedrer sin konkurrenceevne.

Find Jensens Kurser

Jensens Kurser København
Borgergade 20, 3. sal
1300 København K

Jensens Kurser Aarhus
Bødker Balles Gård 19
8000 Aarhus C

Hvorfor Jensens Kurser

Vi er med hele vejen

Erfaring med undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver