fbpx

Praktisk info

Tilmelding til kursus

Tidlig tilmelding anbefales, da kurset ellers kan være overtegnet – hold øje med evt. ekstra hold. Du kan tilmelde dig vores holdkurser online på info@jensenskurser.dk
Du vil efter tilmelding til et kursus modtage en ordrebekræftelse med vigtige oplysninger omkring mødested, tidspunkt, forplejning mm.

Afbestilling og flytning af kursus

Såfremt der er mere end 3 uger til kursusstart, kan du flytte dit kursus omkostningsfrit til en anden dato, eller du kan afbestille din booking og få hele kursusbeløbet refunderet.
Idet vi allokerer instruktører og lokaler er hele kursusbeløbet tabt, såfremt du afbestiller kursuspladsen inden for 3 uger. Vi tilbyder dog meget fleksible betingelser for flytning af kurset. Du kan flytte dit kursus til en anden dato, uanset årsag, helt op til dagen før kursusstart imod et gebyr på 50% af kursusbeløbet.
Er du forhindret i at deltage på dit kursus, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for. Du skal blot give os besked herom senest dagen inden kursusstart samt information om navn på din kollega, så vi kan tage godt imod vedkommende. Skriv en e-mail på info@jensenskurser.dk.

Interessetilmelding
Du er velkommen til at sende os en interessetilmelding på et kursus, som du er interesseret i, hvor der f.eks. ikke er fastlagt nogle datoer. Vi kontakter dig herefter med henblik på at afdække den videre dialog med dig eller din virksomhed. En interessetilmelding er helt uforpligtende.

Aflysning af kursus

Såfremt der ikke er deltagere nok til at holde kurset, forbeholder vi os retten til at flytte kurset til en anden dato. Du vil modtage information senest 1 uge før kursusstart. Softworld er ikke erstatningspligtig for de eventuelle omkostninger en aflysning medfører. Dette uanset årsag eller tidspunkt for aflysningen.

Overtegning på kursus

Hvis kurset, du har tilmeldt dig, er fuldt booket, vil du modtage besked herom med det samme og blive tilbudt en plads på næstkommende hold eller en plads på venteliste.

Fakturering
Alle priser på jensenskurser.dk er ekskl. moms. Når du har bestilt et kursus, vil du modtage en bekræftelse med praktiske informationer. Efterfølgende vil du modtage en særskilt faktura fra vores bogholderi enten på e-mail eller som en elektronisk faktura via f.eks. EAN.