Ønsker du at blive mere iøjnefaldende på Facebook, Instagram mv?

Lær hvordan du selv kan lave videoannoncer til Instagram, Facebook, YouTube og andre digitale kanaler. Vi arbejder på kurset med infografik, animationer, stillbilleder og optaget video, så du efter kurset kan vælge det bedste blandingsforhold fra produktion til produktion. Lær at opbygge animationer i After Effects: Komponer en dynamisk helhed, hvor grafik, figurer, tekst og andet indhold kører i et inspirerende og fængende flow.

Deltagere: Kurset henvender sig til designere, journalister, fotografer, grafikere, SoMe-ansvarlige, kommunikations- og marketingmedarbejdere.

 • På dette kursus lærer du at fremstille videoannoncer til til de sociale medier. Annoncerne som vi arbejder med på kurset indeholder infografik, animationer, fotos og videoer. Vi tager udgangspunkt i Adobe After Effects. Det kunne i princippet også være Adobe Animate eller Tumult Hype eller et helt fjerde animationsprogram.

  Pris:6.995DKKekskl. moms
  Varighed 2 dage
  Max. 4-6 deltagere
  Fra 8:30-15:30

  Hovedpunkter i kurset:

  • grundlæggende principperne i videoredigering. Muligheder og begrænsninger i online videoredigering (PixaPal)
  • planlæg dit projekt: Med et hurtigt manuskript og/eller storyboard får du styr på din fortælling og de elementer, der skal indgå
  • brugergrænsefladen, grundprincipperne – hvordan virker After Effects
  • vælg det rigtige annonceformat
  • fremskaf og visualiser tal som infografik: Vi opbygger søjle- og lagkagediagrammer samt andre visualiseringer som efterfølgende kan animeres
  • skab animerede figurer og miljøer, så du har mulighed for at fortælle gennem personer uden at skulle optage video med alt hvad det indebærer af planlægning, lyssætning mv.
  • opbyg animationer i After Effects: Komponer en dynamisk helhed, hvor grafik, figurer, tekst og andet indhold kører i et inspirerende og fængende flow
  • tilføj fotos og video efter behov, så materiale som allerede ligger klar kan indpasses i historien og helheden
  • distribuer det færdige resultat til Instagram, Facebook og YouTube og lær om de nødvendige indstillinger og øvrige spilleregler.

  Udbytte:

  • du kan fremstille jeres egne videoannoncer fra start til slut
  • overblik over de elementer, som skal fremskaffes og kombineres
  • vixen om at genbruge eksisterende indhold i nye, dynamiske formater
  • kunne skabe flow og dynamik i den færdige præsentation
  • kendskab til at opbygge en animeret skabelon, som kan genbruges til serier af videoannonce.

  Forudsætninger og form

  Kurset kræver ikke kendskab til After Effects, at du kan tegne, kode eller videoredigere. Vi starter fra dit udgangspunkt og kører i mål sammen.

  Dagene er meget intensive med klasseundervisning og mange øvelser. På kurset har vi en PC eller Mac klar til dig. Du må gerne have din egen computer med, bare den er køreklar med den nyeste version af After Effects. Vi underviser i den nyeste version af Adobe After Effects. Hvis du ikke har programmet, har vi samlet en række links til at hente en gratis prøveversion fra Adobe.

  Undervisningsmaterialer: Adobes populære e-bog: Adobe After Effects CC Classroom in a Book, der har trin-for-trin vejledninger, som kan være med til at sikre dig et endnu større udbytte af kurset. Du får også adgang til kursets øvelsesfiler, så du selv kan arbejde med og repetere indholdet efter kurset.

  VIDEOGUIDES

  Kursus datoer

  StedStart datoSlut datoPris
  København 21/08/2019 22/08/2019 6.995 DKK ekskl. moms
  Aarhus 02/12/2019 03/12/2019 6.995 DKK ekskl. moms

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver