fbpx

Adobe Lightroom Fotokursus

Dette kursus i brugen af Adobe Lightroom fokuserer på at hjælpe dig med at skabe professionelle portræt- og produktbilleder. Gennem kurset vil du opnå evner til hurtigt at producere billeder af høj kvalitet, der er nødvendige for dine opgaver.

I løbet af kurset vil du blive bekendt med grundlæggende kameraindstillinger og udvikle forståelse for emner som motivvalg, teknik, belysning og komposition, med det endelige mål at opnå skarpe og velbelyste fotografier.

Ved hjælp af Adobe Lightroom vil du lære at finjustere og optimere dine billeder ved at benytte forskellige redskaber som beskæring, hvidbalance og eksport i forskellige formater. Du vil også blive introduceret til organisering og kategorisering af dine billeder ved hjælp af smarte gallerier og mapper med brug af nøgleord og automatisk tagging.

Kurset tilbyder en praktisk tilgang med en række øvelser, hvor du vil få vejledning fra en erfaren professionel fotograf, som er også Adobe Certificeret instruktør.

Bemærk: Du bedes medbringe dit digitalkamera eller en moderne smartphone med en kvalitetskamera til kurset, så du kan tage dine fotografiske færdigheder til et nyt niveau.

Målgruppen for kurset omfatter professionelle inden for områder som kommunikation, grafisk design, marketing og digitale medier, som ønsker at kunne producere professionelle billeder selv.

Forudsætninger for deltagelse:

Ingen tidligere erfaring med fotografi er påkrævet for at deltage i kurset. Du skal blot medbringe en digitalt kamera eller en moderne smartphone til kurset.

4.995,00 kr.

Ekskl. moms

hvad får du på kurset ?

Undervisningen veksler mellem teori og praksis

Underviserne har alle erfaring fra erhvervslivet. Undervisningen veksler mellem teori og praksis – tag gerne egne cases med.

Professionel og personlig vejledning

Vores undervisere er alle professionelle og udlært i at give dig en personlig og forståelig vejledning i de forskellige emner.

Super engagerede undervisere

Du kan altid forvente en entusiastisk tilgang fra underviserne. Deres mission er at gøre dig lige så engageret i emnet, som de er.

hvad siger de tidligere deltagere

derfor skal du vælge jensens kurser

Vi er med hele vejen

Erfaring og kvalitetsundervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver

Vores Referencer

Vore Samarbejdspartnere

Yderligere information

Andre kurser for dig

 • ↓ 20%

  AI-baseret Web Building

  3.996,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Adobe After Effects Ekspert

  12.995,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Adobe Premiere Pro Ekspert

  12.995,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Adobe Illustrator Ekspert

  12.995,00 kr.
  Vælg muligheder