Jeg hjælper B2B virksomheder med at udnytte deres digitaløkosystem til at optimere forretningen. Jeg tror på, at alt starter og slutter med autentisk kvalitets-content, og derfor er netop content omdrejningspunktet for rigtig mange af mine samarbejdsrelationer. Content må dog aldrig stå alene, og derfor inkluderer jeg altid et solidt dataanalysearbejde i samarbejderne. Vi skal nemlig altid tage strategiske beslutninger funderet på data frem for på ”synsninger”.

LinkedIn er et centralt værktøj i mit samarbejde med mine kunder. Jeg har selv været LinkedIn-medlem siden 2006, og jeg har arbejdet professionelt med LinkedIn siden 2008. Jeg har haft min egen virksomhed i 2,5 år, og jeg elsker det! Jeg har + 10 års erfaring fra danske internationalt orienterede B2B virksomheder og bureaubranchen. Det er kun til mine kunders fordel, at jeg har siddet på begge sider af bordet: som kunde og som repræsentant for bureauet.

Med mig som underviser og oplægsholder skal du forvente ”lad os nu kalde en spade for en spade”-tilgangen. Jeg tror ikke på buzz words og højtflyvende strategiske flosker. Jeg tror på hands-on læring og involvering af deltagerne. Mit hovedformål er at inspirere og 1) give dig lyst til at gøre det selv og 2) give dig værktøjerne til at blive knaldhamrende god til det.

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver