Thorkild

Jeg er uddannet journalist i 2000, men fandt hurtigt ud af at det spændende og motiverende var i billederne. Mit fokus skiftede hurtigt til at ville arbejde med billeder, som værktøj gennem fotojournalistikken.

Efter at jeg dimitterede, som fotojournalist i 2003, har jeg arbejdet freelance i en årrække for billedbureauer, blade og aviser. De sidste fem år har mine arbejdsopgaver rykket sig i retning af produkt/reklame og coorporate identy fotografi.

Skiftet til at arbejde mere fortællende og kreativt med billeder, gav mig muligheden til at udforske Adobe Photoshop på højt niveau. Jeg ser de mange muligheder for justeringer og manipuleringer af billeder, som vildt spændende og udfordrende. Arbejdet med billederne på den måde, giver en anden tilgangsvinkel til hvad man må og ikke, i forhold til traditionelt nyhedsfotografi tillader.

Undervisningen er levende og du bliver budt ind i en verden, der på ingen måder er sort/hvid. Når du har styr på teknik og metoder til at tilføre eller fjerne fortællinger i billedet, så er det altid spændende at en tage snak omkring kompositionsregler, farver og vægtninger i billedet.

Min undervisning tager udgangspunkt i ”real life” eksempler, og da jeg igennem tiden har begået stort set alle tænkelige fejl i optagelsen og billedbehandlingen, er der mulighed for at kursisterne kan lære at undgå dem.

Thorkild Christensen

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver