Lisbeth

Jeg er uddannet journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, uddannet i webdesign på Den grafiske Højskole og jeg har i mange år undervist i grundlæggende webdesign. Jeg har i over 20 år arbejdet som journalist på Jyllands-Posten, Aarhus Stiftstidende og  som Webjournalist – senest på jp.dk, fpn.dk, epn.dk. Jeg har siden 2009 haft egen virksomhed med speciale i webkommunikation og online marketing.

Jeg er WordPress specialist og coach med flere års professionel erfaring i online marketing. jeg rådgiver virksomheder med branding, blogging, content marketing og i at skrive effektive webtekster. Jegrådgiver også i at bruge sociale medier og produktion af en blog eller en hjemmeside. Jeg underviser  hos Jensens Kurser i at skrive bedre tekster, lave spændende nyhedsbrev for nogle af danmarks dygtigste og mest professionelle skribenter. Samt redigeret og designet deres tekster.

Mangler du lidt sparring i hverdagen?
Så kan du få undervisning og konsulenthjælp af Lisbeth, der er WordPress ekspert og coach med flere års professionel erfaring i online marketing. Ring 27144300.

 

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver