Kåre

Underviser og konsulent siden 2000. Adobe Certified Expert med et ben i Microsoft-lejren. Jeg er udlært grafiker med en produktionsleder-overbygning fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og kommer oprindeligt fra tryksags-verdenen, men har gennem årene øget min aktivitet indenfor web, video og apps.

Gennem mine mere end 10.000 undervisningstimer har jeg fokuseret på at tilpasse min undervisning så specifikt som muligt til dig og dit behov. Jeg spørger ind og justerer løbende indhold og niveau for at servicere dig bedst muligt. Nogle gange bringer det os et stykke væk fra kursusbeskrivelsen – og hvis jeg dermed servicerer dig bedre, er det fint med mig.

Halvdelen af min arbejdstid bruger jeg som konsulent for LEGO, Novo Nordisk, Danske Bank og en lang række andre store og mellemstore virksomheder. Jeg har hjulpet Berlingske og Aller Media over på nye IT-systemer og har bidraget til at effektivisere produktionen hos Egmont, Gyldendal og andre medievirksomheder – ofte i samarbejde med programmører og andre tekniske specialister. Disse cases har også bragt mim i spil som indlægsholder på Adobe-seminarer og som skribent til Grafisk Workflow og andre fagtidsskrifter, hvor jeg har skrevet mere end 50 artikler gennem årene.

Kåre Jensen

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver