Henriette

Jeg har en baggrund som Design Manager inden for beklædningsdesign, og har arbejdet med design, layout, tegninger og billeder gennem mere end 20 år.
I dag er jeg selvstændig/freelance designer og grafiker, og har en bred vifte af meget forskelligartede kunder. Mine typiske  opgaver strækker sig fra designmæssige løsninger, til grafiske og markedsføringsmæssige projekter. Jeg arbejder med hele workflowet, fra design til produktion af den færdige løsning. Om det er den kreative annonce der skal fange målgruppen, eller en stor katalogopsætning, så er jeg klar og har styr på, hvordan du skal bruge din InDesign.

Jeg sørger altid for at have “virkeligheden” med i undervisningen, så du kan relatere min undervisning med dine egne opgaver. På et kursus med mig, vil du opleve en koncentreret, dedikeret og meget fagrelevant undervisning. Jeg gør ALT for at det er så konkret og visuelt som muligt, at lære og arbejde i Adobe programmerne. Jeg tilpasser undervisningen ud fra den enkeltes niveau, ønsker og behov, ved at variere opgaver og øvelser, så du får mest mulig erfaring med hjem.

 

Henriette Slot

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver