Frank Høedt er en 45-årig kreativ facilitator fra Aarhus, med mange års erfaring med facilitering og grafisk design fra nogle af de største og mest kreative virksomheder i landet.
Han leverer alle sine kurser med en omgang ”frankness” – ærlighed, ydmyghed og nysgerrighed.

Grafisk facilitering skaber et fælles sprog, der kan bruges til at fastholde aftaler, skabe nye metoder eller indsigt i de gamle, skabe overblik, produktudvikle, skabe innovation i såvel konkret produktudvikling som i designet, at få nye tilgange til ny adfærd. Et nyt fælles formsprog med velkendte symboler. Det kan vi bruge til at tegne referater, idéudvikling, møder/konferencer/foredrag og alle forgreninger af dem. For mig som grafisk facilitator er det vigtigt, at deltagerne nemt og hurtigt kan afkode, hvad skete der før, hvad sker der nu, og hvad kommer der til at ske fremover.

Men skal man samle det, jeg gør; er det at lave en visuel, fælles fortælling i korte tekster og billeder. Det vil sige, at jeg fastholder oplevelsen af mødet/konferencen/samtalen i nuet. Jeg skaber en fælles empiri for historien og en fælles virkelighed.

Læs anbefalinger af Frank her!

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver