Dorte

Jeg er tekstforfatter og kommunikationsrådgiver og har 18 års erfaring fra hhv. reklame- og kommunikationsbureauer og min egen virksomhed.

Kundeporteføljen har gennem årene talt både B2B og B2C – fra de helt store som A.P. Møller – Mærsk, Bestseller Wholesale og Glud & Marstrand over konsulentvirksomheder til små start-ups. Med i bagagen har jeg også en kandidatgrad i Organisationskultur og Kommunikation fra Syddansk Universitet og et bijob som censor ved de videregående kommunikationsuddannelser.

I min optik bør kommunikation, kultur og forretning hænge sammen. Så mit fokus er rettet mod autentisk kommunikation, der tager udgangspunkt i dét virksomheden reelt er, gør og vil. Derfor udfordrer jeg gerne de klichéer, der tit hober sig op i salg og marketing – for der er ord nok til, at alle kan få deres egen stemme.

Med mig som underviser eller oplægsholder skal du forvente at blive involveret undervejs. Jeg bruger gerne eksempler fra både mit eget og andres arbejde, så seancen ikke ender i teori og tomgang. Og så glæder jeg mig til at møde jer.

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver