Brian

Jeg har har i mange år arbejdet som frontend udvikler og samtidige undervist. Oprindelig er jeg uddannet cand. mag. i samfundsfag og filosofi. Herefter har jeg ændret fokus og interesse, til at arbejde med udvikling inden for webmiljøer, med stor vægt på brugervenlighed og design.

Igennem de seneste 15 år har nysgerrigheden fået mig langt omkring, det er stadig den der driver mig i dag  – på vej mod nye felter. Min baggrund gør, at jeg som underviser har en ikke-nørdet tilgang til kodning – det handler altid om brugerne og deres oplevelse, og hvordan tingene fungerer i den store sammenhæng.

Jeg underviser i mange forskellige webteknologier. Animate, PHP, MySQL, JavaScript, Jquery, Json, XML, Ajax, HTML5, CSS og Adobe Phonegap. Inden for platforme og produkter kan nævnes: Spil til børn, e-læring, SEO, Facebook, WordPress, brugervenlighed og Gameplay.

I min egen virksomhed, arbejder jeg bl.a. med spil til børn, digitalisering af lærebøger og udvikling af apps. Som udvikler har jeg primært udviklet spil og e-læring, men også mange andre interaktive applikationer. Mine kunder spænder vidt fra det lille enmandsfirma til TV2 spil, TDC, Egmont, Bonniers, Grundfoss, Danfoss, Finanssektorens Uddannelsesservice og mange mange flere. Opgaverne har været meget forskellige, men fælles for dem alle er, at jeg går op i at helheden af opgaven, der bliver løst fra den løse ide til brugernes modtagelse af produktet.

Som underviser og udvikler kan du mærke, at jeg med min baggrund ikke er knastør og teknik fikseret. Mine mange år som underviser understøtter kommunikationsdelen af mit arbejde.

 

Brian Faurskov

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver