Birgitta

Jeg er uddannet multimedie grafiker og har været i faget siden 1998. Jeg har beskæftiget mig med alt lige fra CD-rom produktioner til bl.a. TV2 og DR1 over tryk/print, webløsninger samt online grafik og online marketing.

Jeg er lidt af en blæksprutte i den digitale verden og fungerer i dag som grafiker, salg,- og marketingkoordinator. Jeg har opbygget en bred vifte af viden, spændende fif og en skøn værktøjskasse indenfor mit felt. Alle disse fif kan du som kursist, få fingrene i her hos Jensens Kurser.

Den digitale verden er min passion og jeg har derfor en naturlig nysgerrig i, hvad der sker på denne front og holder mig opdateret, og elsker at nørde igennem og prøve tingene af.

Mangler du lidt sparring i hverdagen indenfor layout, grafik og andet?
Jeg kan hjælpe dig med gøre din dag mere overskuelig. Jeg viser dig redskaber og muligheder, der findes online og som du kan implementere i det daglige. Derved kan du arbejde hurtigere med dine sager i det daglige. Ring 27144300.

Mit udgangspunkt er hvor du er, her og nu, og hvad du har brug for at lære og hvad du ønsker, at arbejde videre med. Desuden taler jeg et sprog, som du kan forstå og vi tager det i dit tempo. Som person er jeg glad, positiv og nem at tale med.

Jeg har været selvstændig i mange år, hvor jeg har fungeret som freelance jobber på reklamebureauer og i eget webbureau. Her har jeg hjulpet en masse firmaer og kursister hos Jensens med grafik, layout, webløsninger og set-ups til sociale medier.
Jeg har har boet i USA, hvor jeg arbejdede med amerikanske kunder indenfor webløsninger.

I dag har jeg to firmaer, hvor jeg i begge har fokus på online,- og email marketing inkl. alt grafisk design. Desuden bevæger jeg mig gerne ud på andre områder der er knap så kendte, for at udvide mit felt og lære nye ting.

Herunder kan du se hvad jeg underviser i hos Jensens kurser. Jeg vil glæde mig til at dele mine fif med dig, så ses vi?

Birgitta Kaas

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver