Photoshop nyheder: Vi anbefaler at du til en start ser vores video om de nye forbedringer, der er kommet med Adobe Photoshop CC 2019 versionen. Du lærer om farveindstillinger, ændringer i brugerfladen, Content-Aware Fill (indholdsafhængig udfyldning) og preview visning af lag, der er et godt værktøj, når du skal lave sammenkopieringer.

Det her og meget mere kan du lære om på Photoshop-kurserne hos Jensens Kurser. Læs og se tips om flere nyheder i Photoshop 2019.

Baggrund og Adobes brug af kunstig intelligens

Adobe har i en årrække i Adobe Photoshop brugt de såkaldte Content-Aware funktioner, der automatisk udfører forskellige redigeringsfunktioner (fx at beskære og fjerne uønskede elementer i et billede) ud fra indholdsanalyse og mønstergenkendelse af data i billedet. I mange tilfælde er det naturligvis nødvendigt selv at justere resultatet ud fra dine egne fornemmelser, og hvordan stemningen og historien skal være i billedet. Den nye funktion Content-Aware Fill er et eksempel på en funktion, hvor der både anvendes kunstig intelligens og er muligheder for  manuelle justeringer.

Et andet eksempel på brug af kunstig intelligens  er funktionen (Select Subject). Den gør det noget nemmere og hurtigere med et enkelt museklik at lave fritlægninger. Med fritlægning af dit hovedmotiv fx et produkt, en vare til din web-shop eller en person kan du fremhæve og isolere dit hovedmotivet, således at du undgår forstyrrende baggrund og opnå en tydeligere kommunikation. Funktionen fungerer bedst på enkle motiver, men kan nemt finjusteres manuelt.

Kunstig intelligens (AI) er software, der er stand til at tage ved lære og blive bedre til at udføre de opgaver, der skal løses. Den teknologiske udvikling med brug AI vil fortsætte. Vores mobiler får en ekstra AI-chips, der gør dem i stand til udføre mere og mere komplicerede opgaver – for eksempel med stemmeinteraktion og indenfor foto/video redigering og udvælgelse ud fra enorme mængder af fotos og videoer. Adobe kalder deres brug af kunstig intelligens for Machine Learning, hvor softwaren bruger de tilgængelig digitale informationer til at udføre funktioner, der er baseret på analyser af de konkrete data. Adobe Sensei er AI- og maskinlæringsstrukturen i Adobe Cloud Platformen. Adobe Sensei hjælper dig med at håndtere tidskrævende og rutineprægede opgaver.

Adobe Sensie, der finder ud af, hvad du skal bruge på få sekunder (i stedet for timer), og i realtime leveres individuelt tilpassede oplevelser. Adobe fokuserer på, at brugerne på bundlinjen vil have visuelle oplevelser – ikke udelukkende produkter. Kernen i enhver stor oplevelse er indhold og data, der muliggør konsekvente, personlige og intuitive oplevelser (experience marketing), som forbrugerne forventer i forhold til bestilling, betaling, serviceniveau og levering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver