En af årsagerne til at Jensens Kurser stadig eksisterer, vokser og sender en strøm af bedre uddannede mennesker videre i deres liv, er efter min mening denne insisteren på ikke at gøre tingene mere kompliceret end nødvendigt og simpelthen fokusere på grafisk videreuddannelse.

  Nelly Andersen

  18. september 2019

  Silvan

  Vi valgte at samarbejde med Jensens kurser, da de kunne lave et kursus skræddersyet til vores behov. Desuden var det muligt, at undervisning kunne foregå hos os, hvilket var en nødvendighed. Kommunikationen med Jensens Kurser har været god lige fra starten og det var nemt at få skabt et indhold til kursus, som lige præcis var det vi søgte. Det var nogle lærerige dage med en rigtig god underviser, som har fyldt værktøjskassen op til, at vi nu selv er rustet til at arbejde videre med nye grafiske evner i bagagen. Det er bestemt ikke sidste gang, vi samarbejder med Jensens Kurser.

  Karina G. Bøje, bureauchef

  SILVAN

  23. september 2016

  Grunden til vores valg med Jensens kurser har fra starten været, den gode service og kommunikationen omkring mulighederne for et udvidet kursus. Vi har fået sammensat et kursus tilpasset de udfordringer vi har i det daglige arbejde. Stor ros til vores underviser som formåede at komme omkring alle vores issues, samtidig med at han undervejs tilføjede ekstra features, som han ud fra vores dialog igennem dagen, kunne se nyttigt for vores arbejde. Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger til Jensens Kurser – og vi vil helt sikkert benytte os af dem fremadrettet.

  Maria Toft Jespersen, Design manager

  Contrast Company

   

  26. august 2016

  "Lige fra start til slut har Jensens Kurser håndteret min forespørgsel top professionelt, og undervisningen var virkelig god. Jeg havde behov for et skræddersyet kursus ifm. transformationen fra Flash til HTML5, og det fik jeg. Det var let for mig, at forklare mine behov ift. undervisningen, da jeg præcist vidste, hvad jeg havde brug for, at tage med mig fra kurset. Undervejs kunne jeg stille spørgsmål, og jeg var ikke låst fast til et bestemt materiale, da jeg havde booket eneundervisning.  Jeg lærte derfor spot on, hvad jeg havde brug for. Jensens Kurser får derfor min varmeste anbefaling"

  Rikke, Art Director

  TELMORE

   

  26. august 2016

  Vi har været hos Jensens Kurser og deltaget i kurset ”Skrivbare pdf’er.” Kurset var skræddersyet til os, og der blev derfor taget udgangspunkt i en helt konkret opgave, hvilket gjorde, at vi kunne gå derfra med et næsten færdigproduceret dokument. Super, lærerig dag med dygtig underviser og herligt at få noget helt konkret og brugbart med derfra.

  Inge Kromann og Eva Palmu Johansen

  Hansen Toft A/S

   

  26. januar 2016

  Skolen for Visuel kommunikation

  Skolen for Visuel Kommunikation har med stor succes benyttet Jensens Kurser til undervisning af elever på 1. årgang. Primært i InDesign.
  Undervisningen foregår i vores egne lokaler. Her skal der rammes en gruppe på ca. 20 kursister pr. hold, som har vidt forskellig kendskab til Adobes program pakke.
  Vi har i samarbejde med Jensens Kurser integreret undervisningen i uddannelsens obligatoriske opgaver.
  Dvs. tilrettelægningen af niveauet og de stillede opgaver svarer til de løsninger der forventes, på netop den opgave der under og efter skal arbejdes med. Det skaber et naturligt behov og en sund nysgerrighed for indlæring.
  Tempoet er højt, men der er mulighed for at løse opgaverne individuelt efterfølgende, da vi lægger dage ind imellem program undervisningen. Her er der rig mulighed for at øve sig.
  Vi har altid evalueringer efter vores undervisning, og tilbagemeldingerne er positive.
  Det skyldes ikke mindst at undervisningen bliver holdt i en god, venlig og humoristisk tone, og at ingen føler at noget er ‘for dumt’ at spørge om.
  Jeg har oplevet at spørgelysten er med til at give underviseren en fornemmelse for overordnet niveau, og er dygtig til at differentiere i forhold til dette, både i materiale og tempo.

  Lisbeth Højmark, Underviser og grafiske designer

  Skolen for Visuel Kommunikation

   

  26. december 2015

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver