Kurser for virksomheder, der arbejder med grafisk design, digital kommunikation og online markedsføring

Jensens Kurser Aps er Danmarks største og ældste grafiske kursusvirksomhed. Vi er specialister i undervisning og rådgivning til den grafiske branche, marketingafdelinger og andre professionelle, der arbejder med grafisk design, digital kommunikation og online markdsføring. Med over 28 års erfaring har vi opnået et solidt fodfæste i branchen – vi er kendt for at levere effektive kurser med højt fagligt indhold. Vi er godkendt kursusleverandør til bl.a. Pressens Uddannelsesfond, Mediernes Efteruddannelse og GRAKOM (Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion).

Dialog, små hold, høj faglighed og forankring er nøglen til succes

Dialog. Vores udgangspunkt for en motiveret læring er dialog. Før valg af kursus er velkommen til at ringe og få vejledning i valg af kursus  og gennem direkte dialog finder vi sammen de problemstillinger og emner, som du gerne vil lære eller have mere viden om. Efter din tilmelding beder vi hver kursist, at udfyldevores forudsætningsskema.  Før kurset starter spørger underviseren mere ind dine konkrete forudsætninger og behov – så du også tager del og et ansvar for et relevant kursusindhold. Det er der læringsforløbet tager sit udgangspunkt. Vi tager et medansvar for læringen, så den fastholdes både under og efter forløbet.

Små hold og top undervisere. På vores åbne kurser er der små hold (2-6 deltagere), således at kurset bedre kan tilrettelægges ud fra deltagernes individuelle behov. Der er tid og plads til alle. Jensens Kurser har specielt stor succes med vore skræddersyede kurser, fordi vi bruger tid og ressourcer på at klarlægge dine forudsætninger og ønsker til et kursusindhold. Når vi kender behovet, finder vi en kvalificeret underviser, der har konkrete erfaringer med løsning af opgaver og produktioner. Underviserne er topfolk fra branchen.

Kvalitet, høj faglighed og bedre forankring. Vores viden og erfaringer med flere tusinde kursister og virksomheder siden 1989 hjælper os til at holde os up-to-date og øge kvaliteten af undervisningen og kurserne. Et af vores andre kendetegn er, at vi forventer aktiv deltagelse, engagement og ejerskab til kursusforløbet – istedet for de traditionelle og mere passive undervisningsforløb. Der er efter kurset 6 måneders personlig e-mailsupport efter kurset i emner, der er relateret til kurset.

I efteråret 2017 forventes en ny online træningsplatform, der giver vores kursister en unik og endnu bedre kursusoplevelse, hvor optimal forankring er i højsædet. Som led i vores kvalitetssikring beder vi dig om at udfylde vores evalueringsskema. Der vil også under kurset være en dialog om dine forventninger og tilfredshed.

Hvem stå bag Jensens Kurser ApS?

Jensens Kurser Aps ejes af Advisor Group, der er et af Nordens største affiliate-netværk, og har virksomheder indenfor affiliate marketing, salg og udvikling af Business Intelligence systemer til økonomiprogrammer samt et salgsselskab med fokus på b-t-b telemarketing og salgsuddannelser til danske og udenlandske virksomheder. Den årlige omsætning i Advisor Group overstiger 100 mill. kr. i 2017.

Digital Advisor, der også er én af virksomhederne i Advisor Group, hjælper små og store virksomheder med at få mest muligt ud af deres markedsføringskroner gennem rådgivning, eksekvering og håndtering af deres tiltag og digitale strategi.

Advisor Groups køb af Jensens Kurser i maj 2017 skal sikre flere digitale ressoucer og en videreudvikling af virksomheden med endnu flere kundetiltag, nye kurser i digital- kommunikation/markedsføring og direkte salg til store virksomheder i Danmark. Jensens Kurser har undervisningslokaler i Aarhus, Aalborg, Odense og København.

Jensens Kurser startede i 1989 under navnet Jensens DTP-Bureau. I 1998 blev der mere fokus på at levere grafiske kurser til reklamebranchen og andre virksomheder og navnet blev ændret til Jensens Kurser A/S. Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver os et sikkert og solidt kendskab til, hvad der kræves for at levere den bedste viden og læring.

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver