Jensens Kurser Aps ejes fra maj 2017 af Digital Advisor Group, der har virksomheder indenfor affiliate marketing, salg og udvikling af Business Intelligence systemer til økonomiprogrammer samt et salgsselskab med fokus på b-t-b telemarketing og salgsuddannelser til danske og udenlandske virksomheder.

Digital Advisor, der også er én af virksomhederne i Digital Advisor Group, hjælper små og store virksomheder med at få mest muligt ud af deres markedsføringskroner gennem rådgivning, eksekvering og håndtering af deres tiltag og digitale strategi. Den årlige omsætning i Digital Advisor Group overstiger 100 mill. kr. i 2017.

Digital Advisor Groups køb af Jensens Kurser skal sikre flere digitale ressoucer og en videreudvikling af virksomheden med endnu flere kundetiltag, nye kurser i digital- kommunikation/markedsføring og direkte salg til store virksomheder i Danmark. En ny online træningsplatform forventes taget i brug i løbet af 2017. Jensens Kurser har undervisningslokaler i Aarhus, Aalborg, Odense og København – og inden længe flytter administrationen til nye og større lokaler i Aarhus.

Jensens Kurser startede i 1989 under navnet Jensens DTP-Bureau. I 1998 blev der mere fokus på at levere grafiske kurser til reklamebranchen og andre virksomheder. Navnet blev ændret til Jensens Kurser. Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver os et sikkert og solidt kendskab til, hvad der kræves for at levere den bedste viden og læring.

Kurser for virksomheder, der arbejder med digital kommunikation, grafisk design, visualisering og digitale medier.

Jensens Kurser Aps er Danmarks ældste og er nu den største grafiske kursusvirksomhed. Vi er specialister i undervisning og rådgivning til den grafiske branche, marketingafdelinger og andre professionelle, der laver tryksager, hjemmesider og digitale online løsninger. Med over 27 års erfaring har vi opnået et solidt fodfæste i branchen – vi er kendt for at levere effektive kurser med højt fagligt indhold. Vi er godkendt kursusleverandør til bl.a. Pressens Uddannelsfond, Mediernes Efteruddannelse og GRAKOM (Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion).

Dialog, små hold og forankring er nøglen til succes

Dialog. Vores udgangspunkt for en motiveret læring er dialog. Gennem dialog finder vi de problemstillinger, der brænder på og kræver en indsats. Det er der, vores læringsforløb tager sit udgangspunkt. Vi tager et medansvar for læringen, så den fastholdes både under og efter forløbet.

Små hold. På vores åbne kurser er der små hold (2-6 deltagere), således at kurset bedre kan tilrettelægges ud fra deltagernes individuelle behov. Der er tid og plads til alle. Før kurset starter vil vi gerne kende noget til dine forudsætninger og behov – så det er vigtigt, at du udfylder vores forudsætningsskema. Jensens Kurser har specielt stor succes med vore skræddersyede kurser, fordi vi bruger tid og ressourcer på at klarlægge dine forudsætninger og ønsker til et kursusindhold. Når vi kender behovet, finder vi en kvalificeret underviser, der har konkrete erfaringer med løsning af opgaver og produktioner. Underviserne er topfolk fra branchen.

Bedre forankring.Vi gennemfører under og efter kurset evalueringer, som er med til at kvalitetssikre vores arbejde. Under de korte forløb, sørger vi for at der løbende bliver lagt op til dialog om dine forventninger og tilfredshed. Vores viden herfra hjælper os til at holde os up-to-date og øge kvaliteten af undervisningen og kurserne. I efteråret 2017 forventes en ny online træningsplatform, der giver vores kursister en unik og endnu bedre kursusoplevelse, hvor optimal forankring er i højsædet.

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver