Om Jensens Kurser aps og kurser for virksomheder, der arbejder med digital kommunikation, design og medieproduktion.

Vi har fokus på

  • Typografi, farver og design

  • Effektive arbejdsgange

  • Grafisk kommunikation

  • Nyeste digitale løsninger

Jensens Kurser aps er specialister i undervisning og rådgivning, når du skal lære at lave tryksager, hjemmesider og digitale online løsninger.  Med opstart i 1989 er Jensens Kurser landets ældste grafiske kursusvirksomhed. Vores vision er, at sætte nye standarder inden for kommunikation, visualisering og digital design. Med over 27 års erfaring har Jensens Kurser opnået et solidt fodfæste som kursusleverandør for erhvervsfolk i hele landet. Vi er anerkendte i branchen for effektive kurser med et højt fagligt niveau. Jensens Kurser er godkendt og samarbejder med bl.a. Mediernes Efteruddannelse og GRAKOM om udvikling af afholdelse af kurser.

Indholdet i kurserne tilpasses løbende, så de modsvarer markedsbehovene og sikrer, at flere og flere virksomheder kommer på forkant med udviklingen. Underviserne er topfolk fra branchen. Vi er en moderne virksomhed med visioner for dig. Vores mål er, at give dig større arbejdsglæde gennem et kompetenceløft. Søger du ny viden og udvikling, så er vi parate til at hjælpe dig. Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver os et sikkert og solidt kendskab til, hvad der kræves for at levere den bedste viden.

Jensens Kurser startede under navnet Jensens DTP-Bureau. I 1998 blev der mere fokus på at levere grafiske kurser, og nævnet blev ændret til Jensens Kurser. Med over 27 års erfaring har Jensens Kurser et højt fagligt niveau og opnået et solidt fodfæste som grafisk kursusleverandør for erhvervsfolk, og Jensens Kurser er én af de mest anerkendte virksomheder til grafiske kurser og grafisk uddannelse. Den daglig drift sker fra Aarhus og her kan du læse mere om Jensens undervisere.

Jensens Kurser er samarbejds- og kursuspartner med nogle af Danmarks største virksomheder. Jensens Kurser er godkendt og samarbejder med bl.a. Mediernes Efteruddannelse og GRAKOM (Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion) om udvikling af afholdelse af kurser til branchen.

Dialog og små hold er nøglen til succes

Vores udgangspunkt for en motiveret læring er dialog. Gennem dialog finder vi de problemstillinger, der brænder på og kræver en indsats. Det er der, vores læringsforløb tager sit udgangspunkt. Vi tager et medansvar for læringen, så den fastholdes både under og efter forløbet.

Jensens Kurser har specielt stor succes med vore skræddersyede kurser, fordi vi bruger tid og ressourcer på at klarlægge dine forudsætninger og ønsker til et kursusindhold. Når vi kender behovet, finder vi en kvalificeret underviser, der har konkrete erfaringer med løsning af opgaver og produktioner.

På vores åbne kurser er der kun 4 deltagere, således at kurset bedre kan tilrettelægges ud fra deltagernes individuelle behov. Før kurset starter vil vi gerne kende noget til dine forudsætninger og behov – så det er vigtigt, at du udfylder vores forudsætningsskema.

Vi gennemfører under og efter kurset evalueringer, som er med til at kvalitetssikre vores arbejde. Under de korte forløb, sørger vi for at der løbende bliver lagt op til dialog om deltagernes  forventninger og tilfredshed. Vores viden herfra hjælper os til at holde os up-to-date og øge kvaliteten af undervisningen og kurserne.

 

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver