Ring til os +45 87 31 43 00

Mail os på info@jensenskurser.dk

Word kursus

Bliv skarp og fortrolig med Word på et skræddersyet kursus. 

Dette kursus afholder vi som et skræddersyet kursus, dvs. vi tilpasser indhold og form til dig og dine kollegaer. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at afklare dine/jeres behov, så kontakt os endelig via kontaktformularen på denne side.

Microsoft Word indeholder en lang række funktioner til effektiv håndtering af dokumenter som rapporter og elektroniske formularer. Du ønsker dig et Word kursus, som du kan bruge til noget. Her lærer du de vigtigste muligheder Word gemmer på, så du kan arbejde både hurtigere og smartere med Word.

Et grundlæggende Word kursus vil kunne omhandle hele brugergrænsefladen, lige fra de helt almindelige funktioner til de mere specielle ting, som bliver brugt en gang i mellem.

Opret opstillinger med punkttegn, tal og bogstaver. Få styr på dine fodnoter og lav sektionsskift til opdeling af dokument. Begynd at brug effektiv korrekturlæsning og kommentering med dine kolleger. Indstil Word til oprettelse af formularer. Niveauet vil være grundlæggende og varighed 1-2 dage.

De angivne specifikationer er forslag til kursusindhold og skal betragtes som inspiration. I forbindelse med din interesse tilmelding, tager vi kontakt til dig for at lave et præcist og konkret kursusindhold. Du kan derfor få præcist det Word kursus du mangler og ikke et tilfældigt kurser. Word kurser gennemføres som skræddersyede kurser.

skriv til os og vi kontakter dig

Du kan sende en uforpligtende interessetilmelding til et kursus her. Vi kontakter dig for at afklare dit behov og ønsker.

hvad får du på kurset ?

Undervisningen veksler mellem teori og praksis

Underviserne har alle erfaring fra erhvervslivet. Undervisningen veksler mellem teori og praksis – tag gerne egne cases med.

Professionel og personlig vejledning

Vores undervisere er alle professionelle og udlært i at give dig en personlig og forståelig vejledning i de forskellige emner.

Super engagerede undervisere

Du kan altid forvente en entusiastisk tilgang fra underviserne. Deres mission er at gøre dig lige så engageret i emnet, som de er.

derfor skal du vælge jensenskurser

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver

Vores Referencer

Vore Samarbejdspartnere

andre kurser for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Find Jensens kurser

København
Borgergade 20, 3. sal
1300 København K

Aarhus
Bødker Balles Gård 19
8000 Aarhus C

Kontakt os

Jensens Kurser A/S
Borgergade 20, 3. sal
1300 København K

Tlf: 8731 4300
Mail: info@jensenskurser.dk

CVR: 32666396
Jensens Kurser etableret i 1989

Følg os