Unity spiludviklingskursus

Unity er en spilmotor/gameengine til 2D og 3D, der bruges til visualisering-, simulering, 3D projekter og spiludvikling. Drømmer du om at lave dine egne apps eller spil? Så er dette introkursus i Unity en god start, hvor du lærer, hvordan du med Unity og C# programmering kan lave dine helt egne spil. Gennem kurset får du et overblik over de digital løsninger med Unity.

Du lærer også om mulighederne i Unity, hvordan man udvikler spil og hvad der kræves – viden der er nødvendig, hvis du som grafiker, webudvikler eller projektleder skal arbejde med app- og spiludvikling.

Unity er at udvikle spil til mange platforme (computere, mobile enheder og spillekonsoller). Unity (gratis version) er både til Mac og PC. På Unity kurset vil vi arbejde med spiludvikling i 2D, men du vil sagtens kunne bruge mange af de elementer, som du lærer på kurset til 3D spil-udvikling også.

For at deltage på kurset er det ikke nødvendigt, at du har kendskab til Unity eller C#. Det en fordel, at du har erfaringer med programmering – men det er ikke et krav. Du lærer nemlig, hvordan man laver et færdigt spil ved at bruge færdige C# scripts og koder, som vi henter. Det er målet, at du i løbet af kurset får lavet tre konkrete spil fra bunden.

Form: Klasseundervisning suppleret af danske online lektioner om spiludvikling i Unity

 

 • Et skræddersyet kursus vil altid blive koordineret og aftalt omkring indhold, afholdelse form, varighed og pris mellem dig og Jensens Kurser. Så ingen ubehageligheder eller grimme overraskelser før - under - eller efter et kursus hos os. Kurset er for dig, der interesserer sig for kreativitet, ideér og kommunikation, og som ønsker at kende til processer og metoder til udvikling af kreative idéer og grafisk design.
  Klasseundervisning suppleret af online lektioner om spiludvikling i Unity.

  JEG ER INTERESSERET I:

  Hovedpunkter i Unity kurset er:

  • spiludvikling overblik – eksempler
  • installation af Unity
  • hele processen fra start til slut
  • Unity de grundlæggende værktøjer, menuer og paneler
  • intro C#/ programmering i Unity
  • byg et spilunivers i Unity
  • standalone og webplayer build i Unity

  Efter kurset har du:

  • overblik over produktionsprocessen ved spiludvikling
  • kendskab til Unity og C#
  • lavet 3 spil
  • mulighed for at udvikle mindre spil

  DET SKER NÅR DU HAR SENDT DIN INTERESSE TILMELDING

  Når du har udfyldt og sendt din interesse tilmelding i den blå formular herover, vil du blive kontaktet af os, så vi kan afklare dine behov. Herefter laver vi et målrettet forløb og et konkret tilbud på dit kursus, alt sammen uden omkostninger for dig. Du er også velkommen til at ringe til Gitte på 8731 4300, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver