Shitstorm – hvad gør du? Før, under og efter

Max. 4-6 deltagere

På Shitstorm kursus lærer du, hvordan man håndterer en shitstorm før, under og efter. Du får viden om, hvordan de sociale medier bruges og de særlige træk ved dialog på de specifikke sociale medier. Vi kigger på konkrete eksempler og gennemgår hvilke faktorer, der kan have indflydelse på valg af strategi.

Underviseren på dette kursus er uddannet journalist. Han har over 17 års erfaring som nyhedsjournalist på Ekstra Bladet, hvor han har dækket stort set alle stofområder både på nettet, på tryk og på tv. Kurset er en ”nede på jorden” gennemgang af, hvordan man griber shitstormen an.

Deltagerne på kursus er designere, grafikere, journalister, arkitekter, SoMe ansvarlige, kommunikations- og marketing medarbejdere.

 • Shitstorm – et skræddersyet kursus

  Uanset hvor fantastisk din arbejdsplads er, kan den havne i en mindre eller større shitstorm. Berettiget eller uberettiget. På kurset får du indblik i, hvordan du kan håndterer stormen før, under og efter.

  Målrettet og intensivt
  Billigere end de fleste tror
  100% fleksibelt

  JEG ER INTERESSERET I:

  Hovedpunkter:

  • hvad er en shitstorm?

  • eksempler bl.a. Jensens Bøfhus sagen

  • hvad siger juraen og forskningen om emnet
  • kriseledelse og nye kommunikationsprocesser

  • hvem er deltagerne i en shitstorm, og hvad er deres formål?

  • den retoriske arena og dialog på de sociale medier.

  Udbytte:

  • viden om mediernes nye roller, når en shitstorm hærger
  • hvordan du bruger de sociale medier før shitstormen?
  • hvad gør du, når den raser
  • hvordan rydder du op bagefter – selv en lille shitstorm er en oplagt lejlighed til at kigge virksomhedens SoMe-beredskab efter i sømmene. Analysér forløbet og vær bedre forberedt til næste gang…

  Forudsætninger og form

  Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på kurset. Kurset indeholder oplæg, eksempler og praktiske øvelser, som kursisterne kan tage med hjem og bruge med det samme. Med max. 4-6 deltagere pr. hold er der tid til at følge op på dine øvelser og inddrage relevante opgaver fra din arbejdsplads. Det er formålet, at kursisterne lærer, hvordan man håndterer en shitstorm, så man kan komme bedst muligt ud på den anden side. Kurset er en ”nede på jorden” gennemgang af, hvordan man griber shitstormen an.

  Du skal selv medbringe PC/Mac.

  Det sker når du har sendt din interesse tilmelding

  Når du har udfyldt og sendt din interesse tilmelding i den blå formular herover, vil du blive kontaktet af os, for at vi kan afklare dine behov. Herefter laver vi et kursus og et konkret tilbud på din henvendelse, alt sammen uden omkostninger for dig. Du er også velkommen til at give os et ring på 8731 4300, hvis du skulle have nogle spørgsmål til os.

  VIDEOGUIDES

  Kursus datoer

  StedStart datoSlut datoPris

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver