Søgemaskineoptimering til dit website

Findes du ikke på Google, findes du ikke – sådan siger et “nyere” ordsprog. Der er også noget om snakken, nogle virksomheder lever næsten udelukkende af kunder, der finder dem igennem en søgning på nettet. Et SEO kursus vil gøre dig i stand til at træffe beslutninger og implementere løsninger, der vil øge dine placeringer på en Google søgning, efter dit brand eller produkt.

HUSK at se vores Online marketing manager kursus, hvor der er aktiv sparring med i 6 måneder. På dette kursus, når vi bredere ud (også med SEO) og vil i fællesskab følger udviklingen af din online tilstedeværelse og konvertering se mere her ->

Ved du hvor mange der søger efter dine produkter, hver måned? Hvordan er din hjemmeside placeret i Google, når man søger efter dit mest solgte produkt? Ved Google overhovedet at din forretning findes? Hvor mange besøger din hjemmeside og forlader den uden at konvertere?

Der er mange spørgsmål og vi kan besvare dem alle. Vil du være mere synlig i Google og have et overblik på, hvad brugerne laver på din side?  Så vil et SEO kursus være meget interessante for dig og din virksomhed.

 • SEO - et skræddersyet kursus

  Målrettet og intensivt
  Billigere end de fleste tror
  100% Fleksibelt

  Emner til et SEO kursus

  • SEO analyse og vigtige søgeord til dig
  • Hvad kan du nemt og hurtigt gøre
  • Typiske fejl i Google optimering
  • Hvad gør konkurrenterne
  • Hvordan tænker og arbejder Google

  Husk altid

  • Gratis at få et tilbud
  • Interesse tilmelding er ikke bindende
  • Brug den blå formular eller ring 8731 4300

  Det sker når du har sendt din interesse tilmelding

  Når du har udfyldt og sendt din interesse tilmelding til et SEO kursus, i den blå formular herover. Så vil du blive kontaktet af os, for at vi kan afklare dine behov. Herefter laver vi et målrettet forløb og et konkret tilbud på dit SEO kursus, alt sammen uden det koster dig noget. Du er altid velkommen til at give os et ring på 8731 4300, hvis du skulle have spørgsmål til os.

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver