Lær effektiv projektledelse i praksis

Vil du gerne lære om værktøjer, som du kan bruge i rollen som projektleder? Og har du lyst til at udvide din viden om, hvordan du som projektleder kommer i mål med dine projekter?

Ved at deltage her får du et kursus i projektstyring, hvor du får mulighed for at bruge det, som du lærer i praksis – allerede imens du bliver undervist.

Med dette forløb kan du blive en skarp projektleder og klar til både plandrevet projekter og agil projektledelse. Dvs., at du får styr på alt fra opstart, gennemførelse, afslutning, teamudvikling, ledelse og kommunikation til alle projektets interessenter.

 • Et kursus i grundlæggende projektledelse

  Kurset er opdelt i tre moduler, hvor hvert modul fokuserer på forskellige elementer, der alle spiller ind på gennemførelsen af et vellykket projekt. På modul 1 fokuserer vi på projektopstarten og –planlægningen. Modul 2 fokuserer på projektledelse, motivation og kommunikation. Det sidste modul, modul 3, omhandler fremdriften i projektet og afslutningen af det. Som du kan se af modulernes opdeling følger de et projekts naturlige gang, så den viden, som du får, er lige til at omsætte til et konkret projekt.

  På kurset arbejder vi med teori, cases, træning og erfaringsudvikling, så du er sikker på, at få mest mulige viden og sparring på, hvordan du i fremtiden bliver den gode, effektive projektleder.

  Pris:13.500DKKekskl. moms
  Varighed: 5 dage
  Max 4 - 6 deltagere
  Fra 8:45 - 15:30

  Emner til et Projektlederkursus

  • Hvad er god kommunikation
  • Hvordan planlægger du et projekt
  • Hvordan udvikler du dit team
  • Hvad er formål, mål og succeskriterierne?

  Hvad får du ud af kurset?

  • Hvordan du planlægger et godt projekt
  • Hvordan du får dit team til at samarbejde
  • Hvordan du håndterer konflikter
  • Hvordan du er en god projektleder

  Forudsætninger

  Vores kursus henvender sig til dig, der er eller står overfor at skulle være projektleder, og som gerne vil have nogle grundlæggende værktøjer til projektstyring og –ledelse.

  Kurset i projektledelse er også til dig, som er projektdeltager, og som gerne vil have forståelse for projektlederens rolle og værktøjerne der bruges.

   

  Mød din underviser

  Christina Foldager
  Christina har bred erfaring med at træne, facilitere, konsultere og rådgive omkring projektoptimering, og hvordan projektkulturen styrkes. Hun har trænet over 300 forskellige projektledere i mange forskellige typer af virksomheder og brancher.

  Med en baggrund som geolog, har hun kombineret sin naturvidenskabelige baggrund med et job som TV-vært, hvor fokus netop er kommunikation og formidling. Senest har Christina fungeret som uddannelseschef, hvor specialdesign af træningsforløb for voksne og virksomheder var kerneopgaven.

  Jeg brænder for at ting lykkes – og for smilet hos de involverede, når erkendelsen rammer.

   

  Aarhus: (25/2 + 26/2) + (11/3 + 12/3) + 25/3
  København: (8/4 + 9/4) + (25/4 + 26/4) + 6/5
  Odense: (13/5 + 14/5) + (23/5 + 24/5) + 3/6

  VIDEOGUIDES

  Kursus datoer

  StedStart datoSlut datoPris
  Odense 13/05/2019 03/06/2019 13.500 DKK ekskl. moms

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver