Kursus i mobilvideo med Adobe Premiere Rush

Kan du producere en professionel video med din smartphone?

Kom i gang med selv at optage, redigere og dele dine videoer på de sociale medier med Adobes helt nye og intuitive mobilvideo redigeringsprogram: Adobe Premiere Rush. Der er mange af de funktioner, som du skal bruge, når du laver dine mobilvideoer. Programmet overgår i funktionalitet andre af de mindre mobilvideo redigeringsprogrammer som fx  iMovie (iOS) og Kinemaster (Android). Du er ikke begrænset af, at du kun kan redigere på din smartphone eller iPad, da man også kan installere Adobe Premiere Rush på en computer. Dvs. at du kan starte med at redigere på din smartphone og fortsætte på din computer.

 

Se også ovenstående video om mobilvideo kurset, der omfatter følgende:

Optimering af optagelser med din smartphone: Din smartphone er naturligvis ikke på højde med kompakt og DSLR kameraer, men brugt med de rette indstillinger og omtanke kan de faktisk tage rigtig gode billeder og videoer. På kurset får du et godt kendskab til kameraet og de bedste indstillinger på til at lave bedre video. Vi ser på hvilket ekstra udstyr, som sikrer bedre lyd, lys og billeder. 

Bedre redigering: Planlægning af indhold og historie, indsætte video, lyd og musik. Lær at klippe og redigere. Tilføj dine videoer WOW effekter med de indbyggede motion graphics skabeloner og forskellige effekter. Det hele gemmes i skyen og kan redigeres på tværs af dine enheder – fra smartphone til computer.

Deling af dine videoer på sociale medier: Du lærer, at uploade dine videoer automatisk optimeret til Instagram, Facebook, YouTube. Rush filerne kan også indgå direkte eller som kreativt oplæg i en mere avanceret videoredigerings-app som Adobe Premiere Pro.

Deltager forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Kursus er for alle, der vil lære at lave små videoer på en smartphone (iPhone/Android) eller  iPad. Formen er klasseundervisning, hvor vi arbejder med en fælles opgave og med dine egne videoer.

Deltagerne i kurset er journalister, designere, fotografer, SoMe medarbejdere, kommunikations- og marketingmedarbejdere. På bureauer, medievirksomheder og i marketingafdelinger efterspørges medarbejdere med kompetencer i videoproduktion.

 • Mobilvideo - skræddersyet kursus

  Kom i gang med Adobes nye mobil video-app: Adobe Premiere Rush CC. Lær på kurset at optage, om ekstra udstyr, at redigere og dele dine videoer direkte på YouTube, Instagram, Facebook. Efter kurset kender du de tekniske muligheder og udfordringer, og du kan selv redigere og arbejde kreativt med videoer.

  Målrettet og intensivt
  Billigere end de fleste tror
  100% fleksibelt

  JEG ER INTERESSERET I:

  Mobil- video – skræddersyet kursus

  Vil du blive bedre til video og foto? Kurset i mobilvideo henvender sig til kommunikationsfolk, journalister og social medie managers, der behøver grundlæggende kendskab til produktion af video med en smartphone.

  Hovedpunkter på kurset:

  • kamera: Indstillinger og ekstra udstyr: Lyd, lys og stativ
  • opløsning og framerate
  • overføre fra smartphone til computer:  Google Fotos mv.
  • grundlæggende principperne i  videoredigering. Muligheder og begrænsninger i  online videoredigering (PixaPal)
  • intro Adobe Premiere Rush
  • redigering: Planlægning, optagelser og redigering af din egen video
  • tips til forskellige typer af videoer som fx interviews, reportager og instruktioner
  • tips omkring at klippe, indsætte tekster og dele dine videoer de sociale medier
  • brug din video som kreativ oplæg til en mere avanceret redigering

  Udbytte:

  • tips om kamera og ekstra udstyr til din smartphone
  • viden om de tekniske muligheder og udfordringer
  • kendskab til redigering af videoer i Adobe Premiere Rush
  • flotte effekter 
  • selv redigere og arbejde med video på en kreativ måde
  • dele videoer på sociale medier

  Forudsætninger og form:

  Deltagelse kræver ikke kendskab til videoredigering. Du skal medbringe en smartphone, hvorpå vi kan installere Adobe Premiere Rush (gratis test version eller CC abonnement).

  Der er plads til 4-6 deltagere på kurset, så der er bedre tid til individuelle hensyn. Du skal både lytte aktivt og selv lege med praktiske øvelser i form af at tilrettelægge, filme og redigere video.

  Det sker når du har sendt din interesse tilmelding

  Når du har udfyldt og sendt din interesse tilmelding i den blå formular herover, vil du blive kontaktet af os, for at vi kan afklare dine behov. Herefter laver vi et målrettet forløb og et konkret tilbud på dit kursus, alt sammen uden omkostninger for dig. Du er også velkommen til at ringe til Gitte på 8731 4300, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

   

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver