Ring til os +45 87 31 43 00

Mail os på info@jensenskurser.dk

LinkedIn kursus

Lær at bruge LinkedIn som en del af din virksomheds digitale markedsføring. 

Du ved sikkert godt, at mange kunder starter deres købsrejse online. Det gør de, fordi de gerne vil lave research, men vidste du, at det faktisk er 76 % af dem, der siger, at de valgte den leverandør, som inspirerede dem først?

Derudover stoler 74% af kunderne på leverandører, som deres netværk har anbefalet. Det er her, at LinkedIn kommer ind i billedet. 

Social Selling på LinkedIn er en både stærk og værdifuld strategi, når du skal sælge – og LinkedIn forærer dig et solidt teknisk netværk, som hurtigt kan blive din primære salgs- og marketingkanal, hvis du har modet til at bidrage professionelt og gavmildt til netværket.

Det meste af dagen vil blive brugt på at styrke dig og din virksomheds muligheder for Social Selling. Vi tager udgangspunkt i dig og dine medkursisters cases.

Når du tager hjem, vil du have viden om LinkedIn som netværks- og salgsplatform og du vil have en solid forståelse for begrebet ”Social Selling”.

Pris:

3.495,00 DKK

Ekskl. moms

Yderligere information

Kursets varighed

1 dag kl. 9-16

Indtast antal deltagere:
Vælg sted og dato ovenfor

hvad får du på kurset ?

Undervisningen veksler mellem teori og praksis

Underviserne har alle erfaring fra erhvervslivet. Undervisningen veksler mellem teori og praksis – tag gerne egne cases med.

Professionel og personlig vejledning

Vores undervisere er alle professionelle og udlært i at give dig en personlig og forståelig vejledning i de forskellige emner.

Super engagerede undervisere

Du kan altid forvente en entusiastisk tilgang fra underviserne. Deres mission er at gøre dig lige så engageret i emnet, som de er.

hvad siger de tidligere deltagere

derfor skal du vælge jensens kurser

Vi er med hele vejen

Erfaring og kvalitetsundervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver

Vores Referencer

Vore Samarbejdspartnere

Yderligere information

Effektiv branding med LinkedIn

Vil du styrke din position på LinkedIn? Vil du gerne lære, hvordan du gør dig selv interessant, og får interessant indhold på LinkedIn? Eller ønsker du at lære, hvordan du får kunderne til at kontakte dig på LinkedIn? Har du hørt om Social Selling?

På vores to kurser kan du henholdsvis lære alt det grundlæggende – altså hvordan du effektivt brander dig selv udadtil på mediet – eller hvordan din virksomhed brander sig selv og sit produkt, så kunderne kommer til dig.

Social Selling kurset er for dig, der vil bruge LinkedIn til salg. Det er især henvendt til dig, som sælger noget af større værdi, der involverer flere parter, og kræver at dine kunder overvejer deres køb, samt føler tillid til dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Find Jensens kurser

København
Borgergade 20, 3. sal
1300 København K

Aarhus
Bødker Balles Gård 19
8000 Aarhus C

Kontakt os

Jensens Kurser A/S
Borgergade 20, 3. sal
1300 København K

Tlf: 8731 4300
Mail: info@jensenskurser.dk

CVR: 32666396
Jensens Kurser etableret i 1989

Følg os