LinkedIn kursus

 • Relationer
 • Branding
 • SoMe

Ja tak! Jeg vil gerne høre mere.

 • Du ved sikkert godt, at mange kunder starter deres købsrejse online. Det gør de, fordi de gerne vil lave research, men vidste du, at det faktisk er 76 % af dem, der siger, at de valgte den leverandør, som inspirerede dem først. Derudover stoler 74% af kunderne på leverandører, som deres netværk har anbefalet. Det er derfor, at du skal på kursus i Social Selling på LinkedIn.

  Pris:3.995DKKekskl. moms
  Varighed: 1 dag
  Max 4 - 6 deltagere
  Fra 8:30 - 15:30

  Social Selling er en både stærk og værdifuld strategi, når du skal sælge – og LinkedIn forærer dig et solidt teknisk netværk, som hurtigt kan blive din primære salgs- og marketingkanal, hvis du har modet til at bidrage professionelt og gavmildt til netværket.

  På kurset skal vi først og fremmest se på forskellen på din personlige profil og virksomhedens side – og så skal vi se på, hvordan vi får disse to til at spille effektivt sammen.

  Det meste af dagen vil blive brugt på at styrke dig og din virksomheds muligheder for Social Selling. Vi tager udgangspunkt i dig og dine medkursisters cases, og da vi kun er få på holdet, vil det blive intenst og vi kan være med til at spille hinanden endnu bedre.

  Når du tager hjem, vil du have viden om LinkedIn som netværks- og salgsplatform, du vil have indblik i begrebet ”Social Selling” og endnu vigtigere vil du have en guide med hjem, som du kan arbejde videre med efter kurset.

   

  Mød din underviser

  Når du har deltaget på et af mine kurser, går du hjem med fire ting: Ny viden, Nye evner, Inspiration til udvikling og praktiske guides du kan arbejde videre med.

  Jeg er uddannet underviser, trænet i markedsføring og af natur storyteller, og så har jeg en umættelig nysgerrighed for, hvad der får mennesker og virksomheder til at lykkedes. De seneste 10 år har jeg arbejdet med sociale medier og content marketing i et spændingsfelt mellem nørdede digitale algoritmer og virksomhedsledelse.

  Siden 2014 har jeg drevet egen virksomhed, hvor jeg hjælper store og små virksomheder med at afdække den røde tråd, der binder virksomheden sammen med målgruppen. Udgangspunktet er storytelling der sikrer, at virksomheden fortæller en historie der lyder ens, uanset om den fortælles i markedsføringen eller af menneskene i virksomheden.

  Kursus datoer

  StedStart datoSlut datoPris
  Odense 17/12/2019 17/12/2019 Pris:3.995DKKekskl. moms
  Aarhus 31/01/2020 31/01/2020 Pris:3.995DKKekskl. moms
  København 23/03/2020 23/03/2020 Pris:3.995DKKekskl. moms
  Aarhus 29/04/2020 29/04/2020 Pris:3.995DKKekskl. moms
  København 02/06/2020 02/06/2020 Pris:3.995DKKekskl. moms

Hvad får du ud af kurset?

images

  • små intensive hold med plads til dig
  • professionel og personlig vejledning i valg af kursus
  • dig og de øvrige kursister i centrum

  • super engagerede undervisere med erfaring fra erhvervslivet
  • undervisningen veksler mellem teori og praksis – tag gerne egne cases med

  • kurset kan også skræddersyes til dig/jer
  • personlig mail-support i 6 mdr. efter kurset – sikrer forankringen
  • maskiner og software gør vi klar til dig – vælg mellem PC og Mac
  • gratis parkering ved vores kursuslokaler

  • diverse slags kaffe, te og vand hele kursusdagen
  • lækker frokost

Hvad er det bedste ved kurset?

Kristian

Den ”nære” undervisning – der blev lyttet til alle

Effektiv branding med LinkedIn

Vil du styrke din position på LinkedIn? Vil du gerne lære, hvordan du gør dig selv interessant, og får interessant indhold på LinkedIn?  Eller ønsker du at lære, hvordan du får kunderne til at kontakte dig på LinkedIn? Har du hørt om Social Selling?

På vores to kurser kan du henholdsvis lære alt det grundlæggende – altså hvordan du effektivt brander dig selv udadtil på mediet – eller hvordan din virksomhed brander sig selv og sit produkt, så kunderne kommer til dig.

 • Social Selling kurset er for dig, der vil bruge LinkedIn til salg. Det er især henvendt til dig, som sælger noget af større værdi, der involverer flere parter, og kræver at dine kunder overvejer deres køb, samt føler tillid til dig.

VORES REFERENCER

Udfyld formularen og du bliver kontaktet

Send os en besked

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig på email eller på telefon hurtigst muligt.

VIL DU RINGES OP

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig på email eller på telefon hurtigst muligt.

Ring til os

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig på email eller på telefon hurtigst muligt.