Idéudvikling – få fart på de små grå!

Kurset i idéudvikling er for alle, der vil have ny inspiration til generelt at få nye idéer og til grafisk design.

På kurset idéudvikling får du med udgangspunkt i brugernes behov praktiske metoder til, hvordan du kan indsamle viden og bruge det, de kreative værktøjer og daglige oplevelser i udviklingen af nye innovative løsninger. Du får viden om processer og værktøjer, der kan hjælpe dig. Vi arbejder med Design Thinking, hvor der er fokus på de egentlige problemer og brugernes behov. Vi har også fokus på både den tekniske proces, den menneskelige faktor og på konkrete metoder og værktøjer i planlægning og udvikling af nye innovative idéer. På kurset ideudvikling får du overblik over de digital muligheder. Det er vigtigt, at dine forslag til løsninger og idéer afspejles i de digitale løsninger, som du vil arbejde med.

 • Idéudvikling et skræddersyet kursus

  Et skræddersyet kursus vil altid blive koordineret og aftalt omkring indhold, afholdelse form, varighed og pris mellem dig og Jensens Kurser. Så ingen ubehageligheder eller grimme overraskelser før - under - eller efter et kursus hos os. Kurset er for dig, der interesserer sig for kreativitet, ideér og kommunikation, og som ønsker at kende til processer og metoder til udvikling af kreative idéer og grafisk design.

  Målrettet og intensivt
  Billigere end de fleste tror
  100% Fleksibelt

  Emner til et kurset i Idéudvikling:

  • basis research – kreativ planlægning, hvem er målgruppen og strategier. Brugerinddragelse
  • Design Thinking
  • inspiration og værktøjer
  • mindmapping, brainstorming, krydsmetode
  • scrapbøger, Pinterest og din mobil
  • arbejde med en konkret case
  • idéernes styrker og svagheder
  • visualisering og pitch af dine idéer.

  Husk altid

  • gratis at få et tilbud
  • interesse tilmelding er ikke bindende
  • brug den blå formular eller ring 8731 4300

  Det sker når du har sendt din interesse tilmelding

  Når du har udfyldt og sendt din interesse tilmelding til et Idéudviklings kursus, i den blå formular herover. Så vil du blive kontaktet af os, for at vi kan afklare dine behov. Herefter laver vi et målrettet forløb og et konkret tilbud på dit kursus, alt sammen uden omkostninger for dig. Du er også velkommen til at give os et ring på 8731 4300, hvis du skulle have nogle spørgsmål til os.

  Idéudvikling og dig

  Deltagelse i kurset kræver ingen forudsætninger.  Kurset er en kombination af oplæg og workshop. Du kommer til at arbejde både individuelt og i mindre grupper med andre kursister for at løse opgaverne. Efter kurset vil du have indsigt i flere metoder for idéudvikling. Du vil opnå en udvidet forståelse af kreative projektforløb og af hvilke udviklingsværktøjer, der kan bruges i den kreative proces.

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver