Grafisk facilitering kursus og konsulentbistand

Er du træt af ineffektive møder og workshops?
Ønsker du at gennemføre kreative processer, der når helt i mål?

Grafisk facilitering er et visuelt og et effektivt kreativt værktøj til at få overblik over komplekse processer og kreative oplæg til fx. katalogproduktion, udarbejdelse af hjemmesider, webshops, foto- og videoproduktion, online løsninger og app udvikling.

Du/I kan købe hjælp og evt. en kvalificeret grafisk facilitering gennem Jensens Kurser til  udvikling af nye projekter og opgaver, hvor vi tager ansvaret fra planlægning til styring i mål på en effektiv måde, så der kan spares tid og penge. Grafisk facilitering er for alle ledere, marketingansvarlige, projekt- og mødeledere, grafiske- og kreative medarbejdere og webudviklere m.m.

Jensens Kurser tilbyder at facilitere møder og kreative processer i forbindelse med idé- og projektudvikling og udarbejdelse af fx marketing- og grafiske koncepter. Undervejs i forløbet bruger vi digitale værktøjer til grafisk facilitering og visuelle redskaber, der er motiverende og gør det lettere at overskue alle faktorer og kreative idéer i en beslutningsproces.

Vi tilbyder naturligvis også kurser i grafisk facilitering – enten som et selvstændigt kursus eller som del af en facilitering.

 • Grafisk facilitering – et skræddersyet forløb

  Et skræddersyet kursus vil altid blive kordineret og aftalt omkring indhold, afholdelse form, varighed og pris mellem dig og Jensens Kurser. Så ingen ubehageligheder eller grimme overraskelser før - under - eller efter et kursus hos os.

  Målrettet og intensivt
  Billigere end du tror
  100% fleksibelt

  Emner til et kursus

  • Indledning og grundlæggende viden om simple møde- og praktiske præsentationsteknikker, hvor du i udviklingsforløb lærer at lytte og indrage deltagernes idéer og tanker, samtidig med at du styrer gruppen i mål
  • Tegneteknikker: Skitsering af bogstaver, billeder, mennesker og grundlæggende grafiske figurer på en professionel måde. Brug af skabeloner fra nettet og egen fremstilling ved praktisk brug af de nye værktøjer
  • Grafisk facilitering: Praktisk træning med at omsætte ord og begreber til levende visuelle oplæg med en præcis prioritering af emner i idé- og projektudvikling
  • Træning i anvendelse af sociale medier og digitale værktøjer

  Husk altid

  • Gratis at få et tilbud
  • Interesse tilmelding er ikke bindende
  • Brug den blå formular eller ring 8731 4300

  Det sker når du har sendt din interesse tilmelding

  Når du har udfyldt og sendt din interesse tilmelding til et forløb i grafisk facilitering, i den blå formular herover. Så vil du blive kontaktet af os, for at vi kan afklare dine behov. Herefter laver vi et målrettet forløb og et konkret tilbud på dit forløb, alt sammen uden omkostninger for dig. Du er også velkommen til at give os et ring på 8731 4300, hvis du skulle have nogle spørgsmål til os.

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver