Excel kursus – få styr på dine regneark

Mangler du et Excel kursus, for enten at opnå bedre forståelse eller blive superbruger af programmet? Så overvej et skræddersyet kursus, der vil give dig maksimalt kompetenceløft i Excel og give mulighed for at arbejde med egne opgaver og skabeloner. Nedenfor kan du se nogle forslag til kurser, der alle kan rettes til efter dine behov, og hvor du lærer en masse tidsbesparende funktioner. Kig modulerne nedenfor igennem, for at se vores forslag.

For mange af vores kunder, der arbejder med analyserer og kommunikation, er regnearket et vigtigt værktøj. F.eks. kan du uddrage nyttige data og strukturere data, så du får et bedre overblik.

Under og efter kurset har du adgang til vores undervisningsmaterialer på dansk med øvelsesfiler, så du selv kan arbejde med og repetere indholdet efter kurset.

 • Målrettet og intensivt
  Billigere end de fleste tror
  100% Fleksibelt

  Til dig, der skal i gang med Excel

  Virker regnearket stort og uoverskueligt, eller trænger du til en genopfriskning? Så er dette modul noget for dig! Kurset er et skræddersyet kursus, hvor det indhold, som vi har beskrevet, er ment som inspiration. Vi kan fint lave det præcise kursus, men vi kan lige så nemt lave et kursus, hvor vi tager opgaver ind fra din hverdag og bygger ind i undervisningen.

  Kurset henvender sig til dig, der netop er begyndt at anvende Excel, og er nysgerrig omkring de mange funktioner og muligheder programmet indeholder. Introduktion til regnearkets opbygning, tabeller og formatering er blot få af de emner der vil blive gennemgået på dette kursus. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på dette kursus, udover en naturlig nysgerrighed for Excel.

  • Overblik på funktioner og muligheder
  • Gennemgang af værktøjslinjen
  • Diagrammer og tabeller
  • Basis formatering af indhold b.la. tal, tekst og  kolonner
  • Arbejde med skabeloner

   

   

 • Målrettet og intensivt
  Billigere end de fleste tror
  100% Fleksibelt

  Til dig, der kender Excel – men skal være dygtigere

  Bruger du ofte lang tid på udarbejdning af diagrammer og formatering i dine rapporter? Så er dette modul helt sikkert noget for dig. Dette kursus er et skræddersyet kursus, hvor det indhold, som vi har beskrevet, er ment som inspiration. Vi kan fint lave det præcise kursus, men vi kan lige så nemt lave et kursus, hvor vi tager opgaver ind fra din hverdag og bygger ind i undervisningen.

  Kurset henvender sig primært til medarbejdere i en analysefunktion, der ønsker at præsentere sine data i et grafisk og interaktivt layout. Hos os lærer du også lidt om grafisk design og farver. Dashboards er ofte anvendt i forbindelse med ledelsesrapportering, hvori formålet er, hurtigt at informere lederen om de vigtigste nøgletal samt generel udvikling i virksomheden. Det er en forudsætning, at man arbejder i Excel til hverdag, og har et niveau svarende til Excel grundkurset, der også bliver udbudt hos os.

  De angivne specifikationer er forslag til kursusindhold og skal betragtes som inspiration. Kurserne gennemføres som et skræddersyet kursus. Kursussted mv. oplyses ved tilmelding.

  • Import af større datamængder
  • Strukturering af data vha. pivot tabeller
  • Smarte formler og funktioner
  • Anvendelse af diagrammer
  • Grundlæggende grafisk design og valg af farver
  • Opsætning og strukturering af dashboard

  Send en interesse tilmelding til os og vi finder den bedste løsning til dig

 • Målrettet og intensivt
  Billigere end de fleste tror
  100% Fleksibelt

  Til dig, der vil helt ud i kanterne af Excel

  Søger du at videreudvikle dine allerede gode kompetencer indenfor Excel? Så er dette modul noget for dig! Dette kursus er et skræddersyet kursus, hvor det indhold, som vi har beskrevet, er ment som inspiration. Vi kan fint lave det præcise kursus, men vi kan lige så nemt lave et kursus, hvor vi tager opgaver ind fra din hverdag og bygger ind i undervisningen.

  Kurset henvender sig primært til dig, der anvender Excel i din hverdag og har behovet for avanceret brug af formler, strukturering af data samt basis VBA programmering. Nøgleordet er automatisering, og udbyttet er tidsbesparelse i nuværende processer. Det er en forudsætning, at man arbejder i Excel til hverdag, og har et niveau svarende til Excel grundkurset.

  • Visual Basic Editor, projektvinduet og egenskabsvinduet
  • Option Compare, base, explicit og private module
  • Procedure og funktioner
  • Variabler, typer, værdier, funktioner
  • Modtagelse af funktioner

  Send en interesse tilmelding til os og vi finder den bedste løsning til dig

   

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver