Få styr på dine regneark

Mangler du et Excel kursus, for enten at komme igang med Exel, eller at opnå bedre forståelse eller blive superbruger af programmet? Så overvej vores grundkursus eller dit eget skræddersyet kursus, der vil give dig maksimalt kompetenceløft i Excel og give mulighed for at arbejde med egne opgaver og skabeloner. Nedenfor kan du se nogle forslag til kurser, der alle kan rettes til efter dine behov, og hvor du lærer en masse tidsbesparende funktioner.

Deltagere på et Excel kursus er alle, der arbejder med analyser og kommunikation.

Undervisningsmaterialer: Under og efter kurset har du adgang til vores undervisningsmaterialer på dansk med øvelsesfiler, så du selv kan arbejde videre og repetere indholdet efter kurset. Grundkurset er incl. 9 grundlæggende videolektioner på dansk om de grundlæggende funktioner, om hvordan du grafisk kan præsentere dine data.

 • Pris:5.900DKKekskl. moms
  2 dage
  Små hold
  Fra 9:00-16:00

  Til dig, der skal i gang med Excel

  Virker regnearket stort og uoverskueligt, eller trænger du til en genopfriskning? Så er dette modul noget for dig! Kurset er et skræddersyet kursus, hvor det indhold, som vi har beskrevet, er ment som inspiration. Vi kan fint lave det præcise kursus, men vi kan lige så nemt lave et kursus, hvor vi tager opgaver ind fra din hverdag og bygger ind i undervisningen.

  Kurset henvender sig til dig, der netop er begyndt at anvende Excel, og er nysgerrig omkring de mange funktioner og muligheder programmet indeholder. Introduktion til regnearkets opbygning, tabeller og formatering er blot få af de emner der vil blive gennemgået på dette kursus.

  Hovedpunkter i Excel grundkursus:

  • overblik på opbygning og funktioner
  • projektmapper og værktøjslinjen
  • celler og formattering
  • formler og funktioner
  • diagrammer og tabeller
  • basis formatering af indhold b.la. tal, tekst og  kolonner

  Udbytte:

  • viden om programmets opbygning
  • fortrolig med de grundlæggende regnefunktioner
  • anvendelse af de grundlæggende formler og funktioner
  • udvælge data og vise dem grafisk
  • arbejde effektivt med sidelayout og udskrift
  • arbejde med skabeloner

  Forudsætninger og form:

  Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på grundkursus. Uanset om du arbejder med Excel version 2007, 2010, 2013, eller 2016, så er dette kurset for dig, der gerne vil lære om Excels grundlæggende funktioner.

  Forløbet vil være intensivt med klasseundervisning og mange praktiske øvelser. Du får adgang til kursets øvelsesfiler, så du selv kan arbejde med og repetere indholdet efter kurset. Grundkurset er incl. 9 grundlæggende videolektioner på dansk om de grundlæggende funktioner, og om hvordan du grafisk kan præsentere dine data i Excel.

   

  Kursus datoer

  StedStart datoSlut datoPris
  København 13/03/2018 14/03/2018 5.900 DKK ekskl. moms
  København 02/05/2018 03/05/2018 5.900 DKK ekskl. moms
  København 04/06/2018 05/06/2018 5.900 DKK ekskl. moms
  København 27/08/2018 28/08/2018 5.900 DKK ekskl. moms
  Aarhus 03/09/2018 04/09/2018 5.900 DKK ekskl. moms
  København 22/10/2018 23/10/2018 5.900 DKK ekskl. moms
  Aarhus 05/11/2018 06/11/2018 5.900 DKK ekskl. moms
  Aarhus 03/12/2018 04/12/2018 5.900 DKK ekskl. moms
 • Pris:5.900DKKekskl. moms
  Målrettet og intensivt
  Billigere end de fleste tror
  100% Fleksibelt

  Til dig, der kender Excel – og skal være dygtigere – skræddersyet kursus.

  Bruger du ofte lang tid på udarbejdning af diagrammer og formatering i dine rapporter? Så er dette modul helt sikkert noget for dig. Dette kursus er et skræddersyet kursus, hvor det indhold, som vi har beskrevet, er ment som inspiration. Vi kan fint lave det præcise kursus, men vi kan lige så nemt lave et kursus, hvor vi tager opgaver ind fra din hverdag og bygger ind i undervisningen.

  Kurset henvender sig primært til medarbejdere i en analysefunktion, der ønsker at præsentere sine data i et grafisk og interaktivt layout. Hos os lærer du også lidt om grafisk design og farver. Dashboards er ofte anvendt i forbindelse med ledelsesrapportering, hvori formålet er, hurtigt at informere lederen om de vigtigste nøgletal samt generel udvikling i virksomheden. Det er en forudsætning, at man arbejder i Excel til hverdag, og har et niveau svarende til Excel grundkurset, der også bliver udbudt hos os.

  De angivne specifikationer er forslag til kursusindhold og skal betragtes som inspiration. Kurserne gennemføres som et skræddersyet kursus. Kursussted mv. oplyses ved tilmelding.

  • Import af større datamængder
  • Strukturering af data vha. pivot tabeller
  • Smarte formler og funktioner
  • Anvendelse af diagrammer
  • Grundlæggende grafisk design og valg af farver
  • Opsætning og strukturering af dashboard

  Forudsætninger og form:

  Det er en forudsætning, at man arbejder i Excel til hverdag, og har et niveau svarende til Excel grundkurset, der også bliver udbudt hos os. Forløbet vil være intensivt med klasseundervisning og mange praktiske øvelser. Du får adgang til kursets øvelsesfiler, så du selv kan arbejde med og repetere indholdet efter kurset.

  Det sker når du har sendt din interesse tilmelding

  Når du har udfyldt og sendt din interesse tilmelding, i den blå formular herover. Så vil du blive kontaktet af os, for at vi kan afklare dine behov. Herefter laver vi et kursus og et konkret tilbud på din henvendelse, alt sammen uden omkostninger for dig. Du er også velkommen til at give os et ring på 8731 4300, hvis du skulle have nogle spørgsmål til os.

 • Pris:5.900DKKekskl. moms
  Målrettet og intensivt
  Billigere end de fleste tror
  100% Fleksibelt

  Til dig, der vil helt ud i kanterne af Excel – skræddersyet kursus.

  Søger du at videreudvikle dine allerede gode kompetencer indenfor Excel? Så er dette modul noget for dig! Dette kursus er et skræddersyet kursus, hvor det indhold, som vi har beskrevet, er ment som inspiration. Vi kan fint lave det præcise kursus, men vi kan lige så nemt lave et kursus, hvor vi tager opgaver ind fra din hverdag og bygger ind i undervisningen.

  Kurset henvender sig primært til dig, der anvender Excel i din hverdag og har behovet for avanceret brug af formler, strukturering af data samt basis VBA programmering. Nøgleordet er automatisering, og udbyttet er tidsbesparelse i nuværende processer. Det er en forudsætning, at man arbejder i Excel til hverdag, og har et niveau svarende til Excel grundkurset.

  • Visual Basic Editor, projektvinduet og egenskabsvinduet
  • Option Compare, base, explicit og private module
  • Procedure og funktioner
  • Variabler, typer, værdier, funktioner
  • Modtagelse af funktioner

  Forudsætninger og form:

  Det er en forudsætning, at man arbejder i Excel til hverdag, og har et niveau svarende til Excel grundkurset. Forløbet vil være intensivt med klasseundervisning og mange praktiske øvelser. Du får adgang til kursets øvelsesfiler, så du selv kan arbejde med og repetere indholdet efter kurset.

  Det sker når du har sendt din interesse tilmelding

  Når du har udfyldt og sendt din interesse tilmelding, i den blå formular herover. Så vil du blive kontaktet af os, for at vi kan afklare dine behov. Herefter laver vi et kursus og et konkret tilbud på din henvendelse, alt sammen uden omkostninger for dig. Du er også velkommen til at give os et ring på 8731 4300, hvis du skulle have nogle spørgsmål til os.

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver