Den Motiverende Leder

 • Aktiv ledelse
 • Motivation
 • Kommunikation

Ja tak! Jeg vil gerne høre mere.

 • Den Motiverende Leder

  - Bedriv aktiv og motiverende ledelse i dagligdagen med styr på dig selv

  At være en motiverende leder kræver både træning, viden og ikke mindst aktiv handling. Mange ved meget om ledelse via diverse uddannelser, foredrag og måske kurser. Men de færreste tænker over, hvilke værktøjer de egentlig bør træne og benytte for at BEDRIVE aktiv motiverende ledelse. - Og endnu færre har værktøjer til at passe på sig selv som leder i en travl hverdag.
  Derfor har denne Boot Camp, over 2 hele dage, til formål at klæde ledere på til netop at bedrive aktiv motiverende ledelse i hverdagen – og samtidig passe på sig selv. For udbrændte ledere giver ingen værdi - og aktive motiverende ledere giver stor værdi. Der er derfor kun fokus på dig og din aktive ledelsesstil på begge dage.

  Pris:9.950DKKekskl. moms
  Varighed: 2 dage
  Max 12 deltagere
  Fra 8:30 - 16:00 (med overnatning)

  Målgruppe

  Kurset er for alle. Kvinder og mænd, unge og mere erfarne ledere. Det er for dig, der vil arbejde målrettet med en motiverende ledelsesstil, og har ledelsesansvar på alle niveauer i en organisation, uanset om det er som CEO, CFO, salgschef, teamleder, linjeleder, afdelingsleder, projektleder, HR-ansvarlig, souschef eller lignende i både private og offentlige organisationer.

  Udbytte

  Forvent at komme fra kurset med masser af ideer og effektive værktøjer til at bedrive aktiv ledelse frem for kun at vide noget om ledelse. Og regn også med at komme fra kurset med nye idéer til at passe godt på dig selv og dit eget velbefindende som aktiv og professionel leder.
  På kurset får du overblik over din egen ledelsesstil og tager aktivt stilling til, hvad du vil dyrke og ændre i din daglige ledelse. Efter kurset har du et helt andet syn på hvad og hvordan du motiverer dine medarbejdere, uanset deres arbejdsopgaver, uddannelse og persontyper.

  Deltagerkrav og forberedelse

  Der kræver ingen faglige forudsætninger eller ledelseserfaring at deltage i kurset. Blot et ønske om at arbejde aktivt med at motivere og lede dine medarbejdere -og udvikle dig selv som leder. Der er derfor heller ingen særlig forberedelse til kurset, ud over at tænke over din egen ledelsesstil før du møder op

  Tidsplan

  Første dag starter kl. 08.30 med fælles morgenmad. Sidste dag slutter vi kl. 16.00.
  Der er aktiv træning / undervisning om aftenen på dag et med en vis form for fysisk udfoldelse. Både med lidt puls på – og med det meget stille sind i centrum. Alle kan deltage uanset formkurven.

  Medbring

  Da vi overnatter i smukke omgivelser, skal dyrke lidt sport på dag et og skal have en dejlig middag, kræver Boot Camp at du medbringer almindeligt tøj til dagtimerne, sportstøj til inde og ude, og et pænt sæt tøj til aftenens festmiddag.

   

  Mød din underviser

  Lars Egsvang
  Lars kalder sig Trainer frem for underviser da han mener, at det som skal læres skal læres mens kursisterne er sammen med Lars på selve kurset.
  Kurser hos Lars er derfor altid meget aktive, involverende og lærende med stor grad af smil på læben og fokus på den enkelte.

  Lars er selvstændig og ud over at sammensætte målrettede kurser og udviklingsforløb for både private og offentlige institutioner (både som åbne kurser og som firmarettede kurser) er han professionel coach, mentor, konsulent og sparringspartner for ledere, sælgere og teams i mange forskellige brancher.

  Lars har tidlige arbejdet som både salgskonsulent, konsulent, markedschef, salgschef og salgs- og marketingsdirektør. Han er uddannet merkonom i afsætning / markedsføring, NLP Master, Coach, Enneagram Coach m.m.
  Forvent at komme fra kurser hos Lars med masser af ny energi og ideer til at udvikle dig på netop de områder du har behov for.
  Efter tilmelding får du tilsendt hotelreservation og vejbeskrivelse til et overraskende lækkert sted i Nyborg

   

  Kursus datoer

  StedStart datoSlut datoPris
  Nyborg 27/02/2020 28/02/2020 Pris:9.950DKKekskl. moms

Hvad får du ud af kurset?

images

  • små intensive hold med plads til dig
  • professionel og personlig vejledning i valg af kursus
  • dig og de øvrige kursister i centrum

  • super engagerede undervisere med erfaring fra erhvervslivet
  • undervisningen veksler mellem teori og praksis – tag gerne egne cases med

  • kurset kan også skræddersyes til dig/jer
  • personlig mail-support i 6 mdr. efter kurset – sikrer forankringen
  • maskiner og software gør vi klar til dig – vælg mellem PC og Mac
  • gratis parkering ved vores kursuslokaler

  • diverse slags kaffe, te og vand hele kursusdagen
  • lækker frokost

Hvad er det bedste ved kurset?

Kristian

Den ”nære” undervisning – der blev lyttet til alle

Boot Camp for moderne ledere

Ledelse er en aktiv og meget bevidst handling. Mange kan svare på, hvad de mener at ledelse er for noget. Det svære er at lægge planer for en aktiv motiverende ledelse i en travl hverdag. Ledelse skal trænes og forbedres konstant i takt med at medarbejderne og virksomheden udvikler sig. Og ledelse skal sættes i system så det bliver en naturlig del af hverdagen. Medarbejdere forventer aktiv motiverende ledelse. Ledelse skal altså bedrives – mere end det skal tales.
For succesfulde virksomheder er det utroligt vigtigt, at der er motiverede medarbejdere på alle niveauer i organisationen, og at der dermed står kompetente nærværende ledere klar til at motivere medarbejderne til at præstere deres bedste i hverdagen. Kun gennem motiverede medarbejdere når virksomheden de ambitiøse mål der ofte er sat for fremtiden.

Motivation er kernen i moderne ledelse. Det er motivation der kan få medarbejdere til både at præstere samlet og individuelt. Samtidig er det lettere at fastholde motiverede medarbejdere i jobbet i mange år.
For at være i stand til at lede og motivere medarbejderne optimalt, må lederen kunne lede og motivere sig selv.

Det er store krav der stilles. Og stress og jag er en kæmpe fare i nutidens og fremtidens ledelse. Udbrændte ledere koster virksomhederne enorme summer, og har ofte vidtrækkende konsekvenser, ikke bare for den enkelte leder, men også for medarbejderne. Så på denne Boot Camp får du en række værktøjer til at passe på dig selv med stor personlig effekt og til stor gavn for både virksomheden og medarbejderne.

VORES REFERENCER

Udfyld formularen og du bliver kontaktet

Send os en besked

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig på email eller på telefon hurtigst muligt.

VIL DU RINGES OP

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig på email eller på telefon hurtigst muligt.

Ring til os

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig på email eller på telefon hurtigst muligt.