Adwords kursus - lær at lave Google annoncer

På kurset lærer du at lave og optimere Google annoncer, så du kan sælge dine varer til de mennesker der søger på nettet, efter netop dit produkt. Vi gennemgår hele processen i oprettelse af de forskellige typer af AdWords. Find de bedste af dine produkter, der egner sig til at blive markedsført med Googles annoncer og sælg mere. Lær om faldgruberne og bruge dit AdWords budget mest fordelagtigt! Dette AdWords kursus er til dig – der vil kunne det selv og ikke vil betale dyre lærepenge til online bureauer.

På et skræddersyet AdWords kursus hos os, der vil kun være dig på holdet, så vi arbejder med dine ting og tager dine udfordringer med i undervisningen. Så du får både nye viden og AdWords kampagner med hjem.

Googles annoncer kan være ekstrem effektive, på både deres søgemaskine netværk og hos deres samarbejdspartnere, hvis de laves rigtigt. Det kan være en dyr omgang at bruge AdWords, i sin markedsføring, hvis ikke de konvertere og sælger dine varer. På kurset viser vi dig hvordan du får den laveste mulige annonce klik pris.

 • Adwords - et skræddersyet kursus

  Et skræddersyet kursus vil altid blive kordineret og aftalt omkring indhold, afholdelse form, varighed og pris mellem dig og Jensens Kurser. Så ingen ubehageligheder eller grimme overraskelser før - under - eller efter et kursus hos os.

  Målrettet og intensivt
  Billigere end de fleste tror
  100% Fleksibelt

  Emner til et AdWords kursus

  • Brugergrænsefladen i AdWords backend
  • Oprettelse af kampagner og annoncer
  • Tekst og billede-annoncer
  • Optimering, låst budget og klik priser
  • Søgeord og vurdering af kvaliteten af disse
  • Faldgruber du ikke skal lande i

  Husk altid

  • Gratis at få et tilbud
  • Interesse tilmelding er ikke bindende
  • Brug den blå formular eller ring 8731 4300

  Det sker når du har sendt din interesse tilmelding

  Når du har udfyldt og sendt din interesse tilmelding til et AdWords kursus, i den blå formular herover. Så vil du blive kontaktet af os, for at vi kan afklare dine behov. Herefter laver vi et kursus og et konkret tilbud på din henvendelse, alt sammen uden omkostninger for dig. Du er også velkommen til at give os et ring på 8731 4300, hvis du skulle have nogle spørgsmål til os.

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver