Konsulentbistand til alle virksomheder, der arbejder med digital kommunikation, design og medieproduktion.

  • Kreative oplæg til print

  • Web og online løsninger

  • Hjælp til grafiske opgaver

  • Oplæring af nye medarbejder

  • Implementering af nye arbejdsområder og funktioner

Jensens Kurser tilbyder individuel follow-up i en eller flere timer på arbejdspladsen, hvor du får hjælp til at bruge de indlærte funktioner i dine egne opgaver. Vores konsulentbistand giver bedre og forbedrede arbejdsgange, større tryghed ved aflevering af opgaver, ligesom du ofte kan spare tid og penge ved at bruge vores netværk og samarbejdspartnere.

Vi oplever, at mange kunder efter et kursus vælger, at få hjælp af underviseren, som konsulent. De fleste siger, at det er nyttigt både at få hjælp til at løse konkrete problemer og samtidig få hjælp af en person, som er vant til at undervise, så du og alle involverede medarbejdere efterfølgende kan arbejde med de nye teknikker eller procedurer. Vi hjælper ofte direkte på arbejdspladsen eller via telefonen og online skærmdeling via TeamViewer  (gratis program) – dvs. at vi kan arbejde direkte på din maskine med din egen opgave.

Hvad gør du? Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle om din opgave eller projekt. Hvis vi ikke selv kan løse opgaven, så kender vi sikkert andre der kan.  Vi afregner normalt pr. påbegyndt time, men det er billigere og lettere, hvis du køber et klippekort på 3, 5 eller 10 timers support.

Få tjekket din PDF inden tryk og få en god pris

Jensens Kurser samarbejder med landets største trykkerier, og vi kan derfor give dig et rimeligt godt tilbud på trykning og færdiggørelse af dine opgaver som foldere, visitkort, postkort, brevpapir, hæfter mv. Samtidig tjekker vi din PDF for evt. tekniske fejl.

Når vi har tjekket din PDF, får du en ny mail med en ordreopsummering, pris på opgaven og evt. hjælp til at rette mindre fejl. Ordren ligger stille indtil du godkender pristilbuddet, og du kan naturligvis vælge at få opgaven lavet færdig på dit eget trykkeri. Når du har accepteret vores pristilbud, får du den endelige ordrebekræftelse, og vi sætter produktionen igang hos vores samarbejdspartner.

Få hjælp til nye opgaver

Du kan også købe hjælp og evt. en grafisk facilitering gennem Jensens Kurser til udvikling af nye projekter og opgaver fx. katalogproduktion, udarbejdelse af hjemmesider, webshops, foto- og videoproduktion, online løsninger og app udvikling. Som udgangspunkt vil vi altid bruge den almindelige standardsoftware, hvilket er det billigste og som løbende bliver fejlrettet og udviklet. Efter mere end 25 år i branchen har vi et godt og fast samarbejde med en lang række række af professionelle ADére, grafikere, journalister, web og app udviklere. Inden vi starter på en opgave,  laver vi sammen en skriftlig aftale om tidsforbrug, hvem der leverer hvad, forventet deadline og samlet pris. Vi tager total ansvaret for opgaven bliver færdig og tilfredsstillende – faktisk leverer vi ofte mere end forventet.

Klik her for at læse om grafisk facilitering.

Fordele ved konsulentbistand:

  • Du kan nemmere komme i gang og videre med dine egne opgaver. Sikrer større udbytte af kurser
  • Ingen tidsspilde – du/I bruger tiden effektiv på egne emner og opgaver, når der er behov for det og direkte på din arbejdsplads
  • Du får suppleret dine egne kompetencer via de ydelser, som vores konsulent kommer med generelt eller specifikt i forhold til en konkret opgave
  • Større tryghed, når vi fejl-tjekker den færdige PDF  eller webside
  • Du kan spare penge og tid ved at bruge vores netværk

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver