Salgskonsulent/Acc. Manager søges til grafisk kursusvirksomhed i Aarhus

Drømmer du om en spændende karriere inden for salg og grafisk kursusvirksomhed –  så har vi jobbet til dig!

Vi søger salgskonsulent / Acc. Jensens Kurser er Danmarks ældste grafiske kursusvirksomhed. Vi er specialister i undervisning og rådgivning til den grafiske branche og andre professionelle, der laver tryksager, hjemmesider og online digitale løsninger. Med 27 års erfaring har vi opnået et solidt fodfæste i branchen – vi er kendt for at levere effektive kurser med højt fagligt indhold. Vi er godkendt kursusleverandør til  bl.a. Mediernes Efteruddannelse og GRAKOM.

Vi har undervisningslokaler i Aarhus, Aalborg, Odense og København – og inden længe flytter administrationen til nye og større lokaler i Aarhus. Der er tale om en stilling med stor grad af frihed under ansvar – vi forventer du er igangsættende og selvstændig – og ønsker at bidrage hurtigt til vores vækstmål.

Du får ansvar for at udvikle samarbejdet med eksisterende professionelle kursusudbydere og for at sælge vores produkter til nye definerede kundesegmenter, herunder DK TOP100 virksomheder. Herudover består arbejdet i udarbejdelse og struktureret opfølgning  af tilbud og ikke mindst aktivering af vores store kundebase  i form af nyhedsbreve og andet markedsføring.

Send din ansøgning (inkl. eventuelle referencer) + CV senest d. 15. maj til job@jensenskurser.dk Skriv ”Konsulent ” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Jensens Kurser jobopslag (PDF) | Jensens Kurser jobopslag (Word)

Kender du én, eller drømmer du selv om at undervise

Vi står over for en travl fremtid! Derfor udvider vi vores netværk af freelance undervisere i København og Aarhus.

Du skal kunne undervise om dagen. Jensens Kurser anvender fagfolk med praktiske erfaringer, som undervisere. Du skal have praktisk erfaring med produktion i de områder, som du ønsker at undervise i. Jensens Kurser er samarbejdes- og kursuspartner for nogle af Danmarks største virksomheder. Vi har over 25 års erfaring i at uddanne medarbejdere inden for grafisk design, web, mobile enheder og Office programmerne. Vi er meget anerkendte i branchen for vores høje kvalitet.

Det er ikke fuldtids undervisere vi søger.

Vi søger kompetencer i disse fagområder:

  • Adobe programmerne
  • Webudvikling med HTML, CSS, CMS gerne WordPress
  • Digital markedsføring, SEO, Adwords, Email markedsføring og sociale medier
  • Adobe Acrobat

Send dit CV og lidt om dig selv til gitte@jensenskurser.dk. Send også links til evt. hjemmeside din konto hos Facebook, LinkedIn, Pinterest ect.

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver