Ring til os +45 87 31 43 00

Mail os på info@jensenskurser.dk

Information vedr. Covid-19

 

Hos Jensens Kurser tager vi situationen meget alvorligt og følger løbende udviklingen og anbefalingerne fra myndighederne vedr. Covid-19.

Opdateret 8. februar 2021:

Begrænset fysisk kursusaktivitet i februar. Grundet den uforudsigelige situation omkring Covid-19 restriktioner har vi i øjeblikket begrænset kursusaktivitet på kurser med fysisk tilstedeværelse. Du vil modtage direkte information, såfremt der skulle ske ændringer i forhold til dit planlagte kursus.

Opdateret den 13. januar 2021:
Grundet de nuværende restriktioner holder vi i resten af januar begrænsede fysiske kursus aktiviteter. Du får naturligvis direkte besked fra os om eventuelle ændringer.

Opdateret den 8. december 2020:
Kurser gennemføres som planlagt. Skulle der ske ændringer i et kursus vil vi kontakte alle kursister direkte for nærmere information. Vi følger til enhver tid myndighedernes gældende retningslinjer.

Skærpede regler omkring mundbind:
De skærpede regler omkring brug af mundbind er gældende fra torsdag d. 29. oktober 2020. Hvis du skal på kursus fra og med på torsdag, betyder det derfor, at du skal bære mundbind, når du ankommer til kursusstedet og når du bevæger dig rundt. Når du sidder ned, må mundbindet fjernes.

Covid-19 forholdsregler
Smitte af Covid-19 er en bekymring for os alle og vi følger til en hver tid myndighedernes retningslinjer. Alle undervisere og medarbejdere er informeret om gode håndvaske-rutiner inkl. afspritning af hænder. Der er derudover opsat ekstra håndsprit i fælleslokaler og på toiletter samt der er sørget for ekstra desinficering af bl.a. teknisk udstyr og andre kontaktflader i undervisningslokaler og øvrige lokaler. Du får stillet eget IT-udstyr til rådighed og der sprittes af hver aften efter kursusdagen, også aftenen før du kommer på 1. dagen. Deltagere der møder på kurser hos Jensens Kurser informeres ligeledes om samme forholdsregler, så vi alle sammen kan passe godt på hinanden.

Hvis du har spørgsmål til kommende kurser så er du velkommen til at kontakte os på info@jensenskurser.dk eller ringe på telefon 87324300

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Find Jensens kurser

København
Borgergade 20, 3. sal
1300 København K

Aarhus
Bødker Balles Gård 19
8000 Aarhus C

Kontakt os

Jensens Kurser A/S
Borgergade 20, 3. sal
1300 København K

Tlf: 8731 4300
Mail: info@jensenskurser.dk

CVR: 32666396
Jensens Kurser etableret i 1989

Følg os