GRATIS DOWNLOAD AF ADOBE SOFTWARE

Adobe giver mulighed for at du kan afprøve deres programmer, inden du tegner en aftale med dem. Du kan frit prøve alle deres programmer gratis i 7 dage. Når du downloader et program som en prøve, bliver programmet installeret og starter automatisk. Din prøveversion starter på samme tid. Bemærk at du kan leje et program for en måned ad gangen (ca. 150 kr. pr. måned).

Photoshop download eller find dit Photoshop kursus

InDesign download eller find dit InDesign kursus

Illustrator download eller find dit Illustrator kursus

Lightroom download eller find dit Lightroom kursus

Premiere Pro download eller find dit Premiere Pro kursus

After Effetcs download eller find dit After Effetcs kursus

Animate download eller find dit Animate kursus

GRATIS guider

Tastaturgenveje InDesign, Illustrator og Photoshop

Ønsker du GRATIS guider om tastaturgenvej  til InDesign, Illustrator og Photoshop til iOS og Windows? Så send en mail til hjj@jensens.dk, hvor du bare skriver "Tastaturgenveje" og om det skal være til iOS eller Windows.

Vi anbefaler at bruge dette tilbud, for at få valgt det rigtige software. Du kan med fordel kombinere din prøveperiode hos Adobe med et kursus. Vi har intet med salg fra Adobe at gøre, men vil gerne vejlede i hvilke programmer, du skal bruge til forskellige typer opgaver. Vi er specialister indenfor for produktion og workflow til den kreative og digitale branche.

Lave priser på tryk og print

Vi samarbejder med nogle af de største trykkerier og kan derfor levere til rimelig lave priser. Klik her for at se priser på bl.a. foldere, hæfter, flyers, blokke, visitkort, brevpapir, visitkort, postkort, plakater, bannere og Roll-up.

Du kan også købe hjælp til at lave det kreative oplæg eller til at gør din opgave helt færdig, så du sikkert kan aflevere din PDF til print.

Få GRATIS guide med tips & tricks til Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator

Ønsker du en GRATIS guide med tips & Tricks til Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator? Så sendt en mail til hjj@jensens.dk, hvor du bare skriver "10 tips og tricks". Og hvilket program.

Hvorfor Jensens Kurser?

Vi er med hele vejen

Erfaring og non-stop undervisning siden 1989 giver dig sikkerhed for en høj og vedvarende kvalitet

Undervisningen

Vores undervisere er topfolk fra branchen, de har produktionserfaring og er super dygtige formidlere

For din skyld

Dit kompetenceløft gavner din arbejdsglæde og giver øget effektivitet i dine daglige opgaver